Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha megtudja a koromat szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudja a koromat szerintetek nagyon kiakad?

Figyelt kérdés
Június óta nyári munkán vagyok félszolgálónként.Ott megismerkedtem egy sráccal ő 25 éves, én 16, de mindenki idősebbnek nézz a koromnál, a barátaim legtöbbje is idősebb.Néha kavartunk úgy gondoltam nem fontos neki megemlítenem a koromat, de mostanában a dolgok közöttünk komolyabbra fordultak.Azon kapom magam hogy kezdek valamit érezni iránta, és félek hogy ha kiderül a korom akkor mindenek vége.

2014. júl. 12. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:

És ha nem mondod el neki (példa kedvéért) 2 nap múlva, akkor mit mondasz neki 1 hét múlva?

Érted mire akarok kilyukadni? Egyszer úgyis el kell mondani, hazudni meg semmi értelme.

Szerintem mond el neki. Annyival többnek úgyse fog gondolni.

2014. júl. 12. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy mondjuk 6 évvel többnek gondolna, legalább a gondolkodásod miatt, vagy egyéb okból. De ha annyira fontosnak tartaná már rég megkérdezte volna.
2014. júl. 12. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is mond el neki! Gondolom eddig nem kérdezte így nem baj ha többnek gondolt hiszen te nem hazudtál neki!
2014. júl. 12. 21:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem mire akarsz kilyukadni. Nem kéne hallgatnom az igazságot, de olyan jó vele hogy minden percet ki akarok vele élvezni, úgy érzem hogy mellette önmagam lehetek és ez nagyon ritka, és úgy félek hogy elveszítem... :/
2014. júl. 12. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
én nem akadnék ki de biztos nem lenne belőle semmi. de úgy is el kell mondanod mert rá fog kérdezni.
2014. júl. 12. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha normális, akkor dobni fog. Kiskorú vagy, ha valami alakul, a szülei fel is jelenthetik. Szóval inkább most, mint ha már nagyon beleszerettél.
2014. júl. 12. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!