Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal egy helyen dolgozunk (egészségügyben) az egyik beteghordó udvaról nekem. Nem akarok vele bunkó lenni, de mi lesz, ha a párom megtudja?
Áruld már el nekem, hogy mit kell ezen titkolni??
Udvarol egy kolléga. és? Elmondod a párodnak, hogy
- Drágám ugye emlékszel Zolira a beteghordozó kollégára??
- melyik is az??
- Tudod akinek olyan ferde orra van..Zoli...beteghordozó srác
- ja, igen,mi van vele?
- Képzeld udvarol nekem.. Nem vagyok vele bunkó, elutasítottam, de udvarol..
- hát majd lekopik...
Ha nincs mit titkolni akkor nincs gond...Ha meg azon aggódsz hogy mi lesz ha a párod megtudja... nos,, van mit titkolni ezen??
De könyörgöm! Miért lenne balhé abból ha te valakinek tetszel, és te felvilágosítod, kulturáltan elutasítod az udvarlót??
Ha a srác nem zaklat, nem erőszakoskodik akkor mi balhé lehetne???
ha nem akarsz a beteghordóval bunkó lenni, azzal máris azt érted el,h a pároddal lettél bunkó...
döntsd el,h melyik pasi a fontosabb...
ha értelmesen, kedvesen elutasítottad, és továbbra is nyomul, az már zaklatás, innentől kezdve nem kell neked egy olyan ember lelki világáért aggódnod, aki szemrebbenés nélkül belerondítana a te párkapcsolatodba, küld el "keményebben".. gondolj arra,h ez a párodnak "fájna",ha tudná..
ha így sem kopik le, egészen nyugodtan hagyd,h a párod kiverje az összes fogát a kis nyominak ,aki képtelen arra,h egy szabad nőt keressen, megérdemlik az ilyen gerinctelen férgek akik belemásznak mások életébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!