Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bízni akarok, de már nem tudok! Mit csináljak?
Tényleg marha vagy,hogy egy ilyet szeretsz,és én el sem tudom képzelni,hogy hogyan..na,mindegy,ez a te dolgod,ezen nem tudsz nagyon változtatni.
Vagy vegyél fel kölcsönt egy házra,albérletre..stb,és lakj ott,amíg helyre nem jössz,vagy pedig gyűjtsd össze a pénzt,spórolj..stb.,de ehhez éveket kell még várnod,mire újra dolgozni tudsz...
Az egy épeszű megoldást most az,ha KERESEL MÁS VALAKIT!!Tedd meg!!SOSEM KÉSŐ!
Most nem azért, de 5 éve vagytok együtt, ebből 1 év után rögtön teherbe estél, most megint terhes vagy...
Szerinted ez egy normális kapcsolat???!
Nincs is miért megbíznod benne.
Ennyi idő alatt, ennyi rossz történt és még most is csajozik.
Szerintem ez már sose lesz jó.
De nem tudom, hogy mit tehetnél, ha nincs hova menned.
Legelőször is dolgoznod kéne, hogy legyen saját jövedelmed.
Azt én sem értem, hogy minek vállaltad be a kistesót, ha ennyire rossz a kapcsolat.
2: A gyerek több, mint 2 év után jött és nem tervezetten.
A tesó tervezett volt, mivel jó ideje nem történt semmi, most is azt hittem minden rendben. Tévedtem.
Tudod lehet, hogy tényleg nem akar semmit attól a nőtől már, viszont egy kapcsolatban ALAP az, hogy ha ilyen botlás (ha ez nevezhető annak...) után KIIKTATJUK az életünkből azt a személyt, akivel megcsaltuk a párunkat. RÁNÉZNI is tilos, nemhogy beszélgetni vele, mégha az tényleg csak ártatlan csevej volna, akkor sem lehet. Tehát tök mindegy, hogy akar-e tőle valamit.
Igazából kíváncsi volnék, hogy mi az, amit még szeretsz benne. Miért érzed, hogy szereted.
Mondd meg neki hogy ha nem tud ezen változtatni akkor elhagyod. Márpedig te szereted őt, és szükséged van rá, és a gyerekeidnek is. Ha ki vagy borulva, és mindezeket elmondod neki, kiöntöd neki a szívedet, hogy nem tudod miért nem vagy neki elég jó, hogy mást kell választania, satöbbi, ha mindezeket elmondod neki, talán meg tudjátok beszélni mint felnőtt a felnőttel.
Azért pedig nem vagy marha mert szereted ezek ellenére.
Egyáltalán nem.
A szerelem nem logikus, és ez nem nyálaszás, meg ilyesmi, hanem ténymegállapítás. Szóval piros kéz az összes ilyen kommentnek!!
Neked pedig sok sikert, gondolok rád, ha gondolod majd írj hogy hogy ment!
Te is egy hülye nő vagy a sok közül... Mi a francnak bocsátod meg a 100. megcsalást is? Minek szülsz neki még több gyereket? Miért vársz a csodára?
Persze a szokásos hülye nő duma, "elköltözni nem tudok" és "még mindig szeretem". Akkor hajrá, fejet homokba dugni, lábat széttenni és szülni még 10 gyereket, sorsodat tűrni, mert hiába negatív a véleményem, te is jól tudod, hogy hülye voltál/vagy és semmit nem tudsz tenni. Ezt TE választottad magadnak. Viseld.
nem szeretnek negativat irni. de egy fiatal erett no vagy megerdemelnel egy jobb ferfit melled aki szeret es te vagy neki az elso nem csal meg. gondolkodj bar ha nagyon szerelmes az ember minsent elnez:(
mi van ha majd elhagy teged es egyedul nevelheted a gyermekeid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!