Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tévő legyek?
Sziasztok.
Nem egyszerű ez eset de szerintem nem is egyedülálló. Remélem van aki tud hasznos választ adni és nem azt hogy "Hallgass a szívedre" mégpedig azért mert a szívem most kétfelé van szakadva.
Otthon van egy barátnőm. 9 hónapja vagyunk együtt,eddig a szerelem ködjébe votam burkolva,de az elmúlt kb 1 hete. És ekkor ismerkedtem meg egy Portugál lánnyal.
4 évvel idősebb mint én de már többször találkoztunk mert háát egy helyen dolgozunk (kb még 20 napig). Utána én megyek haza magyarba ahol viszont vár a barátnőm. Ezzel a portugál ánnyal nagyon jól elvagyunk,szimpatikusak vagyunk egymásnak de hogy kerek legyen a történet,neki is van otthon valakije.
De még így is mind a ketten elkezdtünk érezni egymás iránt.
Mindig ezzel jön elő hogy "van otthon valakink..."
Az otthoni kapcsolatom érdekes. Konklúzióban annyi hogy amióta tisztább szemmel látok mert nem csak ő van a köztpontban mint nő átgondoltam a kapcsolatunkat. ez alatt a 9 hónap alatt elárulta mindenem ami nem tetszik neki. És a lényeg hogy semmi. A azon kívül hogy azt írja "Szeretlek!" meg "Büszke vagyok hogy te lehetsz a pasim" nem sok pozitívat kapok. Semmi se tetszik neki ami én vagyok. A humorom,a beszélgetéseknél ahogy mondok dolgokat,nem érti amit mondani akarok neki,nem fogadja el hogy én jobban értek a munkámhoz mint ő és napról napra beleszól/beleszólt hogy "Egyik munkahely se olyan hogy ne lehessen kibírni,állandóan hisztizel semmi se jó neked." (Hozzáteszem jelenleg mivel külföldön vagyok 18 órát dolgozok egy nap és az a baja h fáradt vagyok...)...
A másik csaj esetében nem tudom mi a helyzet. Szereti a csávót de viszont most mondta nekem hogy engem is nagyon kedvel.
Kedvesem,drágám-nak szólít. Még ha csak Facebook on is de akkor is amikor elköszön akkor csókokat küld, "holnap találkozunk" tanítgat a nyelvére.
És az enyém?! Az "Oké. majd beszélünk ha tudunk. szia"
Aztán 2 napig elérhető,elolvassa amit írok és nem válaszol... 2 nap után meg összeveszünk mert "F@$Z " vagyok.
Ettől a lánytól 1 hét alatt több kedvességet kaptam mint a csajomtól 9 hónap alatt :D
Pedig le se feküdtünk de még meg se csókoltuk egymást.
Én lépnék. Fiatal vagyok,Fog az agyam, tanulnám a nyelvet, kiköltöznék keresnék munkát. Csak hogy vele lehessek. de ő fél :(
Mit tegyek most?
A barátnőd hagyd el fuggetlenul attol, hogy a masik lány összejön-e vagy sem.
27N
1.
Köszönöm a tanácsot. Barátom is mondta hogy ne azzal foglalkozzak h megcsalom-e avagy se,mert örökre bánni fogom ha van lehetőségem de nem élek vele.
De tuom hogy milyen amikor megcsalnak,párszor volt benne sajnos részem. és ha még nem is derülne ki sem akarok olyanná válni aki hűtlen. Sose voltam az nem is akarok
Ha nem érzed jól magad a jelenlegi barátnőddel, szólj neki, hogy vagy változik, vagy otthagyod. Helyedben nagy változásokra nem számítanék ideig-óráig működne a dolog, de megint csak összevesznétek, újra felhozhatod, hogy változzon és egy ilyen spirálba kerültök, az idő meg csak múlik. Szerintem se csald meg, eléggé gerinctelen dolog lenne.
Ahogy látom, te nem az otthoni barátnő életvitelére, stílusára vágysz, de a te döntésed, hogy mit fogsz tenni.
Kérdésed óta eltelt egy kis idő, azóta mi történt?
Kicsit komolyabb lett a viszonyunk egymsásal.
De nem lépett félre egyikőnk se.
Szeret is de nem is :D
Én mondtam neki h ha akarjuk akkor én lépem a nehezebbet, azzal nincs gond. De ő fél. Bent marad abban a kapcsolatban amiben azért van bent mert már hosszú ideje tart és mert a csávója meg akarja kérni a kezét.
Ha ez így lenne oké, de többször monta már hogy engem jobban akar, de fél lépni, és mindig elutastja amikor én akarok.
4 nap múlva megyek haza és itt tartunk most. barátok, kicsit szoros barátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!