Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Mi lenne a legjobb? Csak normális válaszokat kérnék semmi kötekedés.
Volt barátnőmmel elég furi ami most van közöttünk.Én szeretném újra kezdeni.Nyitottam kezdeményeztem de csak egy köszönöm jött álltalában rájuk.
Ha kontrét tények elé állitom egyátalán semmi válasz.Egyszer felhozta a talit azóta nem jött szóba.
Vagy fél újra kezdeni vagy egyátalán nem szeret.Néha úgy érzem csak amolyan lelkiszemetese vagyok álltalában akkor találbe.Volt h felhozott egy régi együtt töltött pillanatot.Amikor felszívodtam mert elegem lett ebből el kezdett érdeklődni.Nem tudom mit csináljak.
Küzdjek tovább.Vagy haggyam a fenébe.Legyek őszintehozzá és mondjam ezt el neki amivel valszeg fájdalmat fogok okozni neki vagy felkapja a vizet.
Vagy egyszerűen csak köszönjek el és szakitsak meg vele minden kapcsit.
Nagyon tanácstalan vagyok.
Elsőnek igaza van.
De az őszinteséggel nem veszíthetsz semmit (semmi értékeset), szóval írd meg neki egyértelműen, mit érzel, és ha negatívan vagy passzívan reagál, akkor tiltsd mindenhonnan, és felejtsd el.
Elmondtam neki mit érzek.
De semmi reagálás.
Mikor leakartam lépni végleg jött h legyünk barátok meg h hordja a tőlem kapott ajándékot.
Ha nem érzed úgy, hogy csak barátként tudnád vele folytatni a kapcsolatot (legalábbis míg el nem felejted), akkor ne kommunikálj vele addig, míg jónak látod.
Most már tudod, hogy nem akar veled kapcsolatot, innentől kezdve ha kínozod magad, a te hibád.
Pont ezt tettem.
Írt nem írtam neki vissza semmire nem reagáltam.De ő akkor is keresett képeket küldött pl szallagavatos rucisat.
Most megint tegyem ezt?
Tiltásról hallottál már?
Ha valaki ennyire tojik az érzéseidre, az nem a barátod, elhiheted.
Nyilván tartalék nyálcsorgatónak vagy megtartva.
Igen hallottam.
Emailről h tudom letiltani ne tudjon írni nekem?Viber és facebook azt tudom hogy kell.
Bocsi, az eddigi válaszaimat tartom, csak (még erősen koffeinhiányos állapotban vagyok) azon valahogy sikerült átsiklanom, hogy volt barátnő....Igen, ez gáz, tudom, és bocsi :)
Így még inkább jó ötletnek tűnik a tiltás, már ha nem akarsz szenvedni, míg nem talál egy új pasit, aki foglalkozik vele.
Semmi baj meg értem :)
Itt tényleg én vagyok az idióta legszívesebben a falba verném a fejem.
Annyiszor okozott fájdalmat h én ezek uán is rohadtul szeretem és újra akarom kezdeni.És pont ezért ilyen rohadt nehéz ezt tennem.Próbáltam mással de nem igen ment.Egy idióta vagyok ez van.
De igazatok van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!