Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális az, ha a szerelmemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha a szerelmemnek lányok a legjobb barátai? Nekem ez olyan rosszul esik és olyan fura

Figyelt kérdés

2012. jún. 17. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Hogy te mekkora egy gyökér vagy. Örülök, hogy ilyen ostoba csajokkal amilyen te vagy, nem volt "szerencsém".
2012. jún. 17. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Gondolom te lány vagy, ő meg fiú. Hááá kicsit talán tényleg fura, de a rosszul esik része az érthető, azért mégis csajokkal járkál ide-oda hát nem tudom... abból még akármi lehet, de persze lehet hogy semmi.

De meg akkor is te vagy a barátnője, aztán meg mindenfelé megy más csajokkal...ee

2012. jún. 17. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Normálisnak normális, az enyémnek is a lányok voltak a legjobb barátai de mióta együtt vagyunk sikerült megszakitania a kapcsolatot velük és inkább a fiu barátait szedte elő meg néhány párkapcsolatban élő haverját akikkel el szoktunk járkálni néha. Szerintem beszéld meg vele hogy ez téged zavar.. ha nem tud tenni ellene akkor vagy elfogadod vagy kilépsz a kapcsolatból
2012. jún. 17. 21:58
 4/5 A kérdező kommentje:
jó neked. irigyellek hogy megoldódott
2012. jún. 17. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ha eddig nem akart azoktól a csajoktól többet,csak barátságot és még korábbról is ismeri őket,mint téged,akkor nem kell aggódnod,hiszen ha eddig sem mozdult rá egyikre sem,akkor nyilván csak haverként tekint rájuk(ha valamelyikkel együtt volt már korábban,vagy bele volt zúgva,az azért kicsit más helyzet,de ha egyikhez sem vonzódik,akkor nincs gáz).Vannak olyan fiúk,akik jobban kijönnek lányokkal csakúgy,mint olyan lányok,akik jobban elvannak fiúkkal.Vannak ilyenek...ok nélkül pedig ne féltékenykedj,mert akkor csak elüldözöd a barátodat.

22L

2012. jún. 17. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!