Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Szerelmemnek a legjobb barátja, aki utál engem, hazudott rólam. Nem akar többé beszélni velem. Azt irja elmult ettől a szerelme KÖNYÖRGÖK SEGÍTSETEK!?
Azt írta emailben a Kedvesem, hogy megtudta a legj, én miket tettem ellene. És hogy emiatt már nem is szeret... de eddig szeretett, mindig mondta. tudom. És nem hajlandó felvenni a telefont, nem akar beszélni velem. teljesen összetört, pedig én nem ártottam neki, a barátja akiben iszonyúan bízik, ő csapta be.
Két dolgot mondott a barátja rólam, az elején azt irta a kedvesem hogy mindkettőt elhiszi, de aztán azt irta az egyiket elhiszi h nem tettem, de a másikat nem. és h emiatt csalódott bennem és már nem szeret, pedig szeretett, azt monjda.
MIT TEHETEK????
Mivel nem tudom, hogy pontosan mivel is vádolt meg, így csak a sötétben tapogatózom. Valamint azt sem írtad, hogy Te, az exed és a barátja milyen neműek vagytok? Fontos tényezők, így még a féltékenység is szóba jöhet...
Annyi viszont tuti, ahogy az előttem szólók is írták, ha ilyen gyorsan ki lehetett ábrándítani belőled a párodat, akkor sosem szeretett igazán. De ennél talán még nagyobb gáz, hogy még csak nem is bízott benned. Ennyi. Próbáld meg elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!