Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a legjobb barátnőmmel. Normális, hogy ezek után még tartja vele a kapcsolatot?
figyi, szerintem hagyd őket a jó büdös életbe, a párod nem érdemel meg téged
eleinte biztos fájni fog hiszen szerelmes vagy belé
legyen boldog a k*rvájával, ne hagyd hogy így kihasználjon az a köcsög, miután 15 évet élt veled , gyereketek van
Atyaég! Sajnálom :( én ezt tuti nem bírnám ki, mèg a gyerekek miatt sem...
Nem tudtok elköltözni?
Sajnos ez csak kifogás. Ha meg akarta volna szakítani a csajjal a kapcsolatot (azaz csak egyszeri fellángolás), már megtette volna. Érzelmei vannak a csaj irányában. Iszonyú nehéz lehet neked, patthelyzetben vagy. Ha van hova menned, akkor költözz el. A férjednek valószínű ez egy kényelmes helyzet, és tudja, hogy nem nagyon tudsz (fogsz) ugrálni.
Egyébként ez talán egy életre szóló lecke neked, nem szabad túl nagy barátságot tartani semmilyen családdal.
Hat tudom gyerekes de en a helyedbe visszavagnek azzal hogy a parom telefonjat szepen megneznem ha nincs a kezebe es nem latja lementenem az uzeneteket...csak ugy bizonyitekkent:D es megmutatnam a r....c parjanak sot meg lehet le is fekudnek vele ha lenne hozza gusztusom...de egy lebuktatast azert tennek hogy a meltosagom megmaradjon es ne nezzenek semmibe...Utana felolem a parom oda mehetne ahova akarna. Gyerekek vannak irtad...deee azert a sajat erdekedet is nezd:) ha gondolod irj privit...beszeld ki magadbol.
20/N
A csaj férje mit szól ehhez?
Szép kis környék lehet, mindenki kefél mindenkivel...
Nálam már ott szedhette volna a cuccait, mikor lebukott, gyerekek ide vagy oda, és a hitelt is meg lehet oldani.
Ha másképp nem, akkor eladjátok a házat, a maradékot felezitek, és megy mindenki a maga útján.
Az hagyján, hogy egy megcsalás után emberfeletti munka újra felépíteni a bizalmat, de a kedves férjed még csak a látszatra sem igazán ad.
Pontosan tudja, hogy nem tudsz hova menni, és ugye ott vannak a gyerekek.
A gyerekeknek meg az marha jó, ha azt látják, hogy fűvel-fával csalják egymást a felnőttek, apu a szomszédnénivel, a szomszédbácsi mindenkivel, és ilyenkor is illik anyunak tűrni és együtt maradni.
Ez előrevetíti, milyen lesz a kapcsolatuk felnőttként, ha követik a példátokat.
Add ki a férjed útját, váljatok el, fizesse a gyerektartást, és nyugodtan járjon össze a szomszédasszonnyal.
Viberjét le tudod tölteni az asztali gépre, csak hitelesíteni kell, és akkor látod, hogy mit írnak, meg te is tudsz úgy írni, mintha a férjed tenné.
Esetleg szakíts a nevében a szomszédasszonnyal. :)
Lenne nagy meglepetés.
Másrészt akkor úgy korrekt, ha te is keresel magadnak szeretőt, elvégre NEKED miért ne lehetne? Itt már csak te vagy monogám ebben a történetben. Regisztrálsz valami társkeresőn, és vidáman ismerkedsz a férjed orra előtt. Ha pampog, akkor meg flegmán közlöd vele, hogy nem kell ennyire felfújni, ha beszélgetsz másokkal is.
Ha találsz jobbat, akkor meg kirakod ezt a jóembert.
Gyerek ide vagy oda, ezek után együtt maradni? Ráadásul így? Hogy benne semmi megbánás? És még neki áll feljebb?
Én egyébként annak a híve vagyok, hogy ne váljunk rögtön. Sok mindent meg lehet beszélni, meg lehet oldani.
De nekem ez a helyzet nem ilyennek tűnik. Nagyon arcátlan és sértő ez a viselkedés a részéről, hogy még ezek után is viberezik vele.
Ha a piciket nézed, akkor ne tedd tönkre magad. Mit fognak tanulni tőled? Megalkuvást? Hogyan tűrjünk el mindent?
Az a gyerekeknek sem jó, ők sem hülyék érzik a feszültséget. Nem egy iskolai társam volt ahol a szülők között ott volt a feszültség és már a gyerekek könyörögtek, hogy menjenek szét a szülök, mert ők is betegek lesznek.
Minél előbb lejönni a környékről és a férjedtől. A nőn keresztül nézni.
Akkor normális, ha tartja a férjed vele a kapcsolatot, ha a nő jelent neki valamit. Ezek szerint többet jelent neki ő mint te. Szomorú tény, de tény.
A gyávaságod ne kend a kicsikre! Többet ártasz hosszútávon azzal, hogy rossz családmodellben nőnek fel és te belebetegedsz a bizalomhiányba, mint egyedül nevelni, szűkösen, de lelki nyugalomba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!