Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a legjobb barátnőmmel. Normális, hogy ezek után még tartja vele a kapcsolatot?
Bújjatok össze mind a négyen !
A szomszéd fiú megcsalta a feleségét, a szomszéd asszony is a férjét, a te férjed is beszállt ebbe a "buliba" közéjük. Szerintem nem kellene balhét és veszekedést, haragot szítani és mind ennek a következményeként, még egy rossz szomszédi és házassági viszonyt kialakítani.
Egy közös bulit kellene összehozni a szomszédokkal és szemtől szembe megbeszélni az eddig történteket. Majd megbeszélni, hogy te (a kérdező) is beszállnál ebbe a körbe. Így mind a négyen élvezhetnétek akár közösen is a kialakult helyzetet. Ebben az esetben nem lenne miért haragudnod és féltékenykedned senkire és még te is élveznéd a "szomszédságot" meg maradna a barátság a házasság a megtorlás és a kielégülés.
Miert is tamadt az a gondolatom, h ez a kerdes kamu? Csak bennem merült fel?
Ha esetleg nem, akkor a 7-es valasz. Csak akkor nem dobnam azonnal, ha barmi erdekem füzödne a közös lakashoz, ez esetben 6-os.
Miert is tünik kamunak? Mert a kerdezö most miben gondolkodik? Csak azt az egy lehetöseget latja, h a ferje szakitsa meg a kapcsolatot es akkor rendben megy minden. Sztem ahol valoban ilyesmi törtenik 15 ev utan, ott kiderül, h vagy addig sem volt minden rendben (kamu kerdesnel most kezdödik ennek kifejtese), vagy ha igen, akkor mely depresszioban van a feleseg es nem nezi 3 honapig a randikat, tetlenül varva, h mi sül ki ebböl, mikor rakja ki a ferje. Majd egy ilyen gyagya forumon kerdez idegeneket... szoval ez furcsa. Raadasul 3 honapig nezted, akkor ez a 2 honap mar mindegy, a nehezen tul vagy. Kis faluban jarnak csak az emberek külön boltba, de inkabb csak egy idösebb korosztaly, masok munkaval, konditeremmel, egyebbel összekötik a bevasarlast. Kis faluban mindenki tud mindent, ott nem reggelente a haz elött ecsetelnek ki a kapcsolatukat, miközben minden ablakbol legalabb 2 eles fül vegighallgatja es mozaikkent összerakjak a faluban... Aaaa...
Es micsoda kerdes az, h "elvárhatom tőle azt,hogy nullára szakítsa meg vele a kapcsolatot"? Azt varsz el, amit akarsz, ö meg szinten maga dönt, h alkalmazkodik-e az elvarasaidhoz. Akivel valoban ez törtent, sztem nem kerdez ilyent, h mit varhat el es mi a normalis. Az tudja, mit akar. Ha nagyon szerelmes, ad kompromisszumot vagy megalazkodik es igy is eltüri, de 15 ev utan mar tisztabban lat az ember. Kamu mellett szol a resztvevök viselkedese is, tinedszer szinten a kerdezö, a ferje es a szomszedasszony is eleg erdekes egybeeses... Hacsak nem ovodas kortol ertettem azt, h 15 eve együtt vagytok. Sztem...
Kedves kérdező!
Semmit nem oldana meg ha a nő elköltözne. Hiszen mindig lesz egy kolléga nő, egy boltos , egy akármilyen nő. Soha nem lehetsz benne biztos. Ha egyszer megcsinálta máskor is megfogja. Szerintem ő semmit nem bánt meg, és nem szakított a csajjal azért koslat még mindig utána. Ha most megbocsátasz akkor készíted elő a következő csalódásodat.
"Ahová építkeztünk, rajtunk kívül nem volt senki. Ez egy teljesen új utca volt (telek kertjét vettük meg és arra rá a ház). Ezek után jöttek a barátaink majd még egy pár. 3 ház van az utcába..."
Ha tenyleg nem lenne kamu, akkor nem elgondolkodtato, h csak 3 haz van es itt is talal maganak egy nöt a katymatyra? Mi lenne, ha nagyobb faluban lennetek, esetleg kisvaros, nagyvaros, New York City...? Aaa... 15 evig annyira tökeletes mintaparkent eltetek, h meg több gyereket is vallaltatok... ez akkora kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!