Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a legjobb barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a legjobb barátnőmmel. Normális, hogy ezek után még tartja vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Már 15 éve vagyunk együtt. Két gyermek. Házépítés 25 éves hitelből. A szomszédba építkeztek a barátaink. Ott is van két pici. Az ő párja többször megcsalta a "barátnőmet". Az utolsónál terhes lett a csaj és ügye nagy balhé lett. Ezek után egyre többet járt át hozzánk a picikkel. Mi beszélgettünk a gyerekek játszottak. Kb. 15 éve barátkozunk. Aztán fura lett nekem a csaj viselkedése. Le is buktak hamar. Az akció után két héttel. Éjjel a kedves párom viberezett vele és én felébredtem. A gyerekek miatt jobb lenne,ha együtt maradnánk. De képtelen vagyok elfogadni azt,hogy a barátnőmmel tette meg,akivel mindent megosztottam és azt sem tudom elviselni,hogy a szomszédban lakik. Bármikor átmehet megint. A párom télen két hónap szabin van. A csaj meg gyeden van a picivel. Le se írom,hogy milyen gondolataim vannak a csajjal kapcsolatban,mert az durva. Hogy tehették ezt velem? Miért a szomszéddal? Minden nap látom. Jaaa...a lényeg,miután mondtam,hogy próbáljuk meg folytatni, ő ennek ellenére normálisnak tartja azt,hogy naponta vagy két naponta,amikor dolgozik,vibereznek. Szerinte ez normális. Én fújom fel a dolgot. Tegnap Kiderült,hogy most majdnem minden reggel beszélgetnek a házunk előtt. Párom boltba megy a rib...c pont akkor altat babát és hát ha már összefutottam,beszélgetnek. Állítólag nem róluk,de mindegy. Viberről én kitöröltem neki a csajt,de azt vissza tudja majd írni. Köszönöm hogy elolvastátok. Kérdésem az,hogy elvárhatom tőle azt,hogy nullára szakítsa meg vele a kapcsolatot? Vagy ez normális,hogy ő beszélgetni akar vele? Azt mondta,hogy nem lehet ezt ilyen gyorsan lezárni....de már 3 hónapja történt. Én megőrülök. Nézem a piciket,de én megőrülök. Itt van a szomszédba.
2016. jan. 17. 20:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Most nem tudok reagálni
2016. jan. 17. 21:12
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

Bújjatok össze mind a négyen !

A szomszéd fiú megcsalta a feleségét, a szomszéd asszony is a férjét, a te férjed is beszállt ebbe a "buliba" közéjük. Szerintem nem kellene balhét és veszekedést, haragot szítani és mind ennek a következményeként, még egy rossz szomszédi és házassági viszonyt kialakítani.

Egy közös bulit kellene összehozni a szomszédokkal és szemtől szembe megbeszélni az eddig történteket. Majd megbeszélni, hogy te (a kérdező) is beszállnál ebbe a körbe. Így mind a négyen élvezhetnétek akár közösen is a kialakult helyzetet. Ebben az esetben nem lenne miért haragudnod és féltékenykedned senkire és még te is élveznéd a "szomszédságot" meg maradna a barátság a házasság a megtorlás és a kielégülés.

2016. jan. 17. 21:21
 13/18 anonim ***** válasza:
41%

Miert is tamadt az a gondolatom, h ez a kerdes kamu? Csak bennem merült fel?

Ha esetleg nem, akkor a 7-es valasz. Csak akkor nem dobnam azonnal, ha barmi erdekem füzödne a közös lakashoz, ez esetben 6-os.

Miert is tünik kamunak? Mert a kerdezö most miben gondolkodik? Csak azt az egy lehetöseget latja, h a ferje szakitsa meg a kapcsolatot es akkor rendben megy minden. Sztem ahol valoban ilyesmi törtenik 15 ev utan, ott kiderül, h vagy addig sem volt minden rendben (kamu kerdesnel most kezdödik ennek kifejtese), vagy ha igen, akkor mely depresszioban van a feleseg es nem nezi 3 honapig a randikat, tetlenül varva, h mi sül ki ebböl, mikor rakja ki a ferje. Majd egy ilyen gyagya forumon kerdez idegeneket... szoval ez furcsa. Raadasul 3 honapig nezted, akkor ez a 2 honap mar mindegy, a nehezen tul vagy. Kis faluban jarnak csak az emberek külön boltba, de inkabb csak egy idösebb korosztaly, masok munkaval, konditeremmel, egyebbel összekötik a bevasarlast. Kis faluban mindenki tud mindent, ott nem reggelente a haz elött ecsetelnek ki a kapcsolatukat, miközben minden ablakbol legalabb 2 eles fül vegighallgatja es mozaikkent összerakjak a faluban... Aaaa...

Es micsoda kerdes az, h "elvárhatom tőle azt,hogy nullára szakítsa meg vele a kapcsolatot"? Azt varsz el, amit akarsz, ö meg szinten maga dönt, h alkalmazkodik-e az elvarasaidhoz. Akivel valoban ez törtent, sztem nem kerdez ilyent, h mit varhat el es mi a normalis. Az tudja, mit akar. Ha nagyon szerelmes, ad kompromisszumot vagy megalazkodik es igy is eltüri, de 15 ev utan mar tisztabban lat az ember. Kamu mellett szol a resztvevök viselkedese is, tinedszer szinten a kerdezö, a ferje es a szomszedasszony is eleg erdekes egybeeses... Hacsak nem ovodas kortol ertettem azt, h 15 eve együtt vagytok. Sztem...

2016. jan. 17. 21:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Ilyen van??Jézusom nagyon nagy önuralmad van én már mind a kettőt elástam volna.Komolyra fordítva..Ha a párod normális lenne már minden kapcsolatot megszakítót volna vele ..és úgy pedálozna nálad,hogy megbocsáss neki.Hülyének néznek mind a ketten..Én tutti nem tűrném..A szomszédod meg egy ordas rí.. biztos elbeszélgetnék vele komolyabban...és még ő volt a barátnőd ?? Gerinctelen féreg a párod is meg a csaj.Tedd fel magadnak a kérdést erre az emberre vágysz???? Gyerekek ide vagy oda.
2016. jan. 17. 21:55
 15/18 A kérdező kommentje:
Először annak válaszolnék,aki szerint kamu ez. Kis városban lakunk. Ahová építkeztünk, rajtunk kívül nem volt senki. Ez egy teljesen új utca volt (telek kertjét vettük meg és arra rá a ház). Ezek után jöttek a barátaink majd még egy pár. 3 ház van az utcában,tehát nincs szomszéd,aki őket nézi nappal.mert a másik dolgozik. Aki kritizál,annak nincs gyereke és nem tudja hogy ez milyen dolog. 14 éves korom óta vagyok vele. Igy jön ki a 15 év. Iszunyatos fájdalom ez. Néha azt látom,hogy meg lehetne bocsájtani,de nehéz úgy,hogy a rib...a a szomszédban van. Náluk lassan meglesz a volt élettársa másik gyereke. Jó lenne ha megunná és eltakarodna ebből az utcából. Nekem könnyebb lenne,ha tudom,hogy nem futok vele össze kétnaponta. Nagy kérte házunk van. Szép kert. Imádtam rendezgetni. Még jó hogy tél van. Addig vagyok kint amig bejövök vagy kimegyek a kocsihoz. Köszönöm azoknak,akik hisznek nekem,aki meg nem az ne válaszoljon,mert rohadtul nincs most erre szükségem. Köszi
2016. jan. 18. 17:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Az hogy megcsalt még normális, az hogy nem mondod el mindenkinek, nem beszélsz a csaj barátjával, azt mondod, hogy próbáljátok meg folytatni, hogy nem költözöl el, stb az a nem normális.
2016. jan. 19. 00:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Semmit nem oldana meg ha a nő elköltözne. Hiszen mindig lesz egy kolléga nő, egy boltos , egy akármilyen nő. Soha nem lehetsz benne biztos. Ha egyszer megcsinálta máskor is megfogja. Szerintem ő semmit nem bánt meg, és nem szakított a csajjal azért koslat még mindig utána. Ha most megbocsátasz akkor készíted elő a következő csalódásodat.

2016. jan. 19. 09:05
 18/18 anonim ***** válasza:

"Ahová építkeztünk, rajtunk kívül nem volt senki. Ez egy teljesen új utca volt (telek kertjét vettük meg és arra rá a ház). Ezek után jöttek a barátaink majd még egy pár. 3 ház van az utcába..."

Ha tenyleg nem lenne kamu, akkor nem elgondolkodtato, h csak 3 haz van es itt is talal maganak egy nöt a katymatyra? Mi lenne, ha nagyobb faluban lennetek, esetleg kisvaros, nagyvaros, New York City...? Aaa... 15 evig annyira tökeletes mintaparkent eltetek, h meg több gyereket is vallaltatok... ez akkora kamu!

2016. jan. 19. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!