Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
Főleg a lányoktól kérdezném, hogy akkor ez most mi akar lenni?
Van egy lány akivel pár éve (nem nagyon) ismerjük egymást. Néha beszéltünk egy pár szót, lájkolgattuk egymás képeit. Többször is rámírt de én annyira nem vettem komolyan. Pár hónapja viszont mentünk (külön-külön) bulizni és tudta hogy megyek én is, akkor is rámírt hogy mizu , nem-e iszunk majd este meg valamit (volt barátja ekkor még). Mondtam hogy persze, természetesen (aztán sajnos úgy alakult hogy nem futottunk össze). Másnap ráírtam hogy akkor most mi van, hogy lesz de egyfolytában csak azt hajtotta hogy van barátja. Mondom oké akkor nem kell erőltetni.. DE! 2 hete ismét elkezdett írogatni (már nincs embere), gondoltam rendes leszek és megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a dologból.. Egy pár napig szépen is zajlott a beszélgetés, de aztán mintha mindent egy csapással szétvágtak volna, teljesen megváltozott.. Azt hajtja hogy nem egyeznek az álláspontjaink, amit egy az hogy nem értek , kettő fb.-n keresztül ezt nem lehet megállapítani, és többször is kezdeményeztem hogy találkozzunk beszéljük meg.. de nem. olyan mintha megutált volna egyik pillanatról a másikra, úgyhogy nem is tettem semmi rosszat.. természetesen ő azt állítja hogy nem utál, hanem semleges..pedig az elején felvolt villanyozva, de nem értem hogy miért facebookon keresztül ítélkezik.. mindketten húszas éveink elején járunk.
Egyet jól jegyezz meg, ha valaki nem akar Veled személyesen találkozni, akkor az lapát!!! Sokkal könnyebb valakinek személytelenül írogatni és h..iteni mint személyesen konfrontálódni és kellemetlen kérdésekre válaszolni.
te csak egy pasi vagy akit elő lehet rángatni amikor éppen unatkozik, vagy éppen nincs senki mellette....ne képzelj bele többet mint amit a cselekedetével mutat.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!