Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok a 3 év? Mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

96ladys kérdése:

Sok a 3 év? Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és még nem volt kapcsolatom. Interneten ismerkedtunk meg, nem hétköznapi emberről van szó, teljesen más életet élt az atlagostol , a személyisége is különbözik a legtöbb férfiétől .. Nagyon megkedveltem, talán még sosem kedvelte senkit ennyire. Tudok róla mindent, minden rossz dologrol amit eddig tett.. Senki sem volt eddig ilyen őszinte velem. Extrém okból nem találkozhatunk 3 évig, de még beszélni sem fogunk tudni.. Kérte hogy várják rá és biztos vagyok benne h képes vagyok rá, de mi van, ha találkozom közben valakivel, akivel egyszerüen könnyebb lenne az egész ... ( van köztünk egy 10 év korkülönbség, és nem, nem házas).. ( bocsi a helyesírás miatt, siettem)

2016. febr. 23. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Várna rá a fene 3 évet, ne legyél hüje :) Éljed az életedet,ismerkedj, aztán majd meglátod mi lesz évek múlva.
2016. febr. 23. 15:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy börtönbe megy? :D
2016. febr. 23. 15:25
 3/9 Evergrey ***** válasza:

Szeretethiányos vagy, ezért ragaszkodnál hozzá ennyire. Nem tudok elképzelni olyan okot a mai világban, amitől ne lehetne három évig még csak beszélni sem.

Reálisan nézve, három év múlva, úgy hogy közben nem is beszéltek, emlékezni sem fog rád.

2016. febr. 23. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Te hülye vagy? 3 évet? Nem, ne várj rá 3 évet.

Amúgy még ha most úgy is gondolnád h vársz annyit 3-4-5-6 hónappal később már te magad hagynád a francba.

2016. febr. 23. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem is börtön, esetleg zsoldos hadsegeg jutott eszembe.

hát túlzás a három év szerintem.

2016. febr. 23. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem ez jut róla eszembe: [link]

Amúgy nettó ipari marhaságnak tűnik.

2016. febr. 23. 15:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Börtön, igaz-e? Végül is vonzó a rosszfiú, kár hogyha kijön rövid időn belül megint köszönthetik a dutyiban a többi cigányok.
2016. febr. 23. 15:45
 8/9 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Mi tévő légy?Csempéssz be neki a bugyidban jô cuccokat.
2016. febr. 23. 18:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Hahaha nem gondoltam volna, hogy ennyire nyilvánvaló a dolog. Igaz, börtön... Kedvelhetek egyáltalán valakit, aki bűnöző??? Miattam kezdett megváltozni, de egyik napról a másikra elkapták.
2016. febr. 23. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!