Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi tévő legyek?
Tetszik az egyik osztálytársam egy pár éve. Szeretnék közelebb kerülni hozzá, de nem tudom, hogy mit érez irántam. Egyáltalán érez -e valamit, tetszek-e neki.
Ma megtudtam, hogy szakítottak a barátnőjével és megörültem neki. Szeretném, ha összejönnénk, de azt hiszem nincs rá esélyem. Főleg ha továbbra is ezt a visszahúzódó stratégiát folytatom és nem beszélek. Bár már másabb vagyok, mint pár éve.
Na szóval, hogyan kéne óvatosan a tudtára adni, hogy tetszik nekem? :O :? :)
Ha friss a seb, akkor ne próbáld meg felszakítani.Csak beszélgess vele, ne nyomulj rá.Ha jobban megismered, kihátrálhastz, ha valamiért mégis úgy érzed, hogy nem jönne össze, úgy, hogy senki nem sérül.
Persze, ha ő szakított a lánnyal, vagy nem volt fülig szerelmes, akkor ezt az egészet ne vedd figyelembe, csak beszélgess vele, közeledj, ha rádnyomul, akkor jó, ha nem, mert nagyon visszahúzódó, akkor meg te is próbálkozhatsz nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!