Most ilyenkor mi tévő legyek?
Tesom által ismerkedtem meg egy lánnyal 15 éves,én 19 vagyok
már találkoztam vele kb 4 szer és sajnos szerlmes lettem bele,sajnos nekem nem voltak hosszu kapcsolataim csak alkalmiak,a lány meg most nem régen szakitott volt barátjával,de a barátja állandoan zaklatja,hogy mennyire szereti,meg hogy megcsokolná ,és ez miatt a lány nem tudja elfelejtenni,most mitévő legyek?mit csináljak,hogy a lány is ugyan azt érezze mint én ő iránt?
hát, először is tanulj meg írni. egy két hiba még oké, de ez kezdett a vége fele borzalomba torkollani.
kérdésedre a válasz: ha komolynak akarsz tűnni, beszélj a lánnyal. mondd el neki, hogy nem éri meg a volt barátjához vonzódni, vannak más lehetőségei (pl te), akik éretebbek, okosabbak, és odaadóbbak. (lényegtelen hogy a lány voltbarátja milyen) a lényeg hogy hitesd el vele, hogy te vagy a jobb. hívd el ide oda, bókolgass neki, szerezz neki boldogságot!!! ez írtó fontos. ha ismered az agymenőket, akkor tudhatod, hogy van benne egy rész, amikor Sheldonnak örömet akar szerezni a barátnője, Amy, megfőzi neki a kedvenc ételét, ahogy anyukája szokta, megcsinálja a kedvenc italát, olyan zenét rak be, ami a vidám gyermek korára emlékezteti, és star treck módra játszanak orvososdit. ettől Sheldon akármennyire sem akar, mégis belezúg Amybe.
csináld te is ezt. tudd meg mit szeret nagyon a lány és hogyan, és csináld meg neki!
ha ezzel készen vagy, és a voltbarátja még mindig zaklatja, beszélj a sráccal SZEMÉLYESEN!!! ne fbookon! semmit sem fog használni. továbbá ne erőszakosan. hanem mint érett normális srác a kisfiúval. ez csak egy 15 éves... nem kell félni tőle.
na hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!