Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedhetek egyszerre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedhetek egyszerre több (2 vagy 3) sráccal is? Vagy ilyenkor az elsőhöz legyek "hűséges"?

Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedni korlátlan mennyiségben lehet, ha már van "nyertes" akinél úgy érzed hogy ebböl több lesz akkor tisztességes lenne a többivel közölni hogy nem szeretnél többet vagy h találtál valakit.
2009. márc. 15. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
velem pont egy éve volt ilyen. Volt barátom, de már a levegőben lógott a szakítás. Neten 2-en írogattak nekem, de a távolság és kevés időhiány miatt nem találkoztam velük pár hétig. Már 2 hete nem beszéltem a volt barátommal, amikor írt nekem egy hozzám közel lakó, korban hozzám illő srác. Több mint egy éve járok vele, az elsővel szakítottam a mésik 2 vissza se írt egy idő után. Szerintem nyugodtam ismerkedj több sráccal, az ismerkedéssel senkit nem bántasz meg.
2009. márc. 15. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Ismerkedj nyugodtan:) Csak vigyazz..mer tmindenkinel az ismerkedes mast jelent.Azert ha szamitasz kapcsolatra tul sokat ne adj a sracoknak, csak ismerkedes legyen.Mert aztan az ember osszezavarodik h melyiket valassza, s mit s hogy, arrol ne is beszeljunk, hogyha kitudodik nem fognak a sracok jo szemmel nezni rad.

Es mikor ugy erzed h egyik jobban tetszik es biztos vagy benne, megszakitod a kapcsolatot a tobbivel.

Huseges a baratodhoz kell legyel.

2009. márc. 15. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

ismerkedj nyugodtan. Lehet hogy megismersz több féle embert más-más kategóriákat. Az ismerkedés még nem kötelez semmire,

ha viszont összejöttök azután a többi emberrel szakítsd meg a kapcsolatot ha a barátságnál többet akar.

2009. márc. 15. 17:57
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Arról van szó konkrétan, hogy 2 hete levelezünk, sms-ezünk a sráccal, eddig 4x felhívtam az elmúlt 3 napban, és nagyon megkedveltük egymást. Mondta nekem, hogy esetleg randizhatnánk. Erre annyit feleltem, hogy még korai a randizgatás (most lett vége egy hosszú kapcsolatom), azt mondta rendben, vár szívesen rám.

Tegnap este viszont egyik büfénél, ahova gyakran lejárok, megbeszéltük egy sráccal, hogy gyakran fogunk ott találkozni. Mind2 srác aranyos, de a tegnapival nem akarok randizni, csak dumálgatni mert jófej, értelmes srác. Ezért mondtam neki, hogy szinte minden nap ott vagyok a büfénél, jöjjön oda ha látni szeretne.

2009. márc. 15. 18:32
 6/6 anonim válasza:
En egyszerre 2
2015. ápr. 12. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!