Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedhetek egyszerre több (2 vagy 3) sráccal is? Vagy ilyenkor az elsőhöz legyek "hűséges"?
Ismerkedj nyugodtan:) Csak vigyazz..mer tmindenkinel az ismerkedes mast jelent.Azert ha szamitasz kapcsolatra tul sokat ne adj a sracoknak, csak ismerkedes legyen.Mert aztan az ember osszezavarodik h melyiket valassza, s mit s hogy, arrol ne is beszeljunk, hogyha kitudodik nem fognak a sracok jo szemmel nezni rad.
Es mikor ugy erzed h egyik jobban tetszik es biztos vagy benne, megszakitod a kapcsolatot a tobbivel.
Huseges a baratodhoz kell legyel.
ismerkedj nyugodtan. Lehet hogy megismersz több féle embert más-más kategóriákat. Az ismerkedés még nem kötelez semmire,
ha viszont összejöttök azután a többi emberrel szakítsd meg a kapcsolatot ha a barátságnál többet akar.
köszi a válaszokat!
Arról van szó konkrétan, hogy 2 hete levelezünk, sms-ezünk a sráccal, eddig 4x felhívtam az elmúlt 3 napban, és nagyon megkedveltük egymást. Mondta nekem, hogy esetleg randizhatnánk. Erre annyit feleltem, hogy még korai a randizgatás (most lett vége egy hosszú kapcsolatom), azt mondta rendben, vár szívesen rám.
Tegnap este viszont egyik büfénél, ahova gyakran lejárok, megbeszéltük egy sráccal, hogy gyakran fogunk ott találkozni. Mind2 srác aranyos, de a tegnapival nem akarok randizni, csak dumálgatni mert jófej, értelmes srác. Ezért mondtam neki, hogy szinte minden nap ott vagyok a büfénél, jöjjön oda ha látni szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!