Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
a párommal 2 éve vagyunk együtt. Nálam lakik már félig meddig és augusztus végén terveztünk össze költözni.Egészen jól megvagyunk, a barátaim álompárként emlegetnek. 4x volt olyan hogy más lányoknak nem szép dolgokat irogatott, de ennyi és ilyen sem volt lassan 1 éve. Viszont naprol napra egyre többet veszekszünk apróságokon és indulatosabb. régen addig piszkált míg ki nem békülünk most meg nem érdekli, nem foglalkozik vele, van hogy elalszik...
Nem tudom mit kéne csináljak. Mind ketten nagyon szeretjük egymást ezzel tisztában vagyok, de egyre kevésbé van türelmünk egymáshoz :(
20/L
" Mind ketten nagyon szeretjük egymást ezzel tisztában vagyok" - engem nem győztél meg erről.
Összeveszve elaludni, az eléggé nem jó jel- várnék még azzal a teljes összeköltözéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!