Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult ügy, több lent. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Szóval, ez az egész sok évvel ezelőtt amikor megláttam ezt a fiút akkor kezdődött... Azóta nem tudok kiigazodni rajta. Régen többet beszélgettünk és jóba voltunk aztán alakulóba volt valami de ő gyáván megfutamodott a dologtol így utána szinte nem szoltunk egymáshoz... Több évig pontosabban 5 évig voltunk osztálytársak amikor ő és a családja elköltözött, most már jó 2 éve nem beszéltünk szóval a megismerkedésünk óta 7 év telt el. Ebben a két évben nem is láttam, nem hallottam felőle. De most a sors úgy döntött hogy ez így nem mehet tovább. Úgy kezdődött hogy egy másik városba utaztam a régi barátnőimhez és ott a vonatállomáson megláttam, egyből felismertem. Folyton figyeltük egymást de nem köszönt. Aztán felszálltunk ugyannarra a vonatra de nem találkoztunk. Majd az azután következő néhány napban likolgatni kezdte a facebook képeim majd pedig az instagrammosakat. Aztán rám írt. Elkezdtünk beszélgetni, kellemes volt leírta hogy csinosnak talált amikor látott és hogy azthitte nem ismertem meg és azért nem köszönt. Mindenesetre 3-4 napja beszéltünk amikor elhívott a szomszéd faluba egy nagy buliba. És most egyszerűen sokkolt vagyok, több éven keresztül csak őt akartam de ő visszautasítgagott és most pedig amikor már mindent rendbehoztam felbukkan. Most újra megbolygatja a múltat. Mit tegyek? Zsófi vagyok és csak rendes válaszokat szeretnék. Köszönöm.2016. júl. 12. 01:18
1/2 anonim válasza:
szia Zsófi! :)
Hogy mit tegyél?? Örülj neki! ;)
És még1 jó tanács: Fontos egy fiúnak, hogy "küzdhessen" a lányért, légy hercegnő, és ne éreztesd vele állandóan, hogy úgy odavagy érte... adhatsz neki apró jeleket, hogy tetszik Neked, és örülsz, de ne vidd túlzásba az örömködést! :)
Remélem, innentől kezdve jól alakulnak majd a dolgok!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat, megfogadom a tanácsod ☺
2016. júl. 12. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!