Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is elkényeztetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is elkényeztetem a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Anyám meg a haverjaim szerint teljesen elkényeztetem a barátnőmet, mint valami szerelmes őrült. Szerintük előbb utóbb ki fog használni. De szerintem teljesen normális, harmonikus a kapcsolatunk.

24 éves vagyok, ő pedig 18. 4 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Ő még gimnáziumban tanul, én viszont már évek óta dolgozom. Emiatt általában én fizetek, ha megyünk valahova, mert ő nem dolgozik még és nincsenek túlságosan eleresztve anyagilag. (Van két kisebb testvére, az anyjuk egyedül tartja el őket)

A múlt hónapban megszerezte a harmadik nyelvvizsgáját és a jogosítványt, ezért elvittem étterembe. Eleinte ellenkezett, és amikor ott voltunk akkor is a legolcsóbb ételt választotta.

Két hete úgy döntöttem, hogy meglepem, mivel közeleg a születésnapja és ráadásul kitűnő is lesz a bizonyítványa. Vettem jegyet egy balett előadásra, mivel ő is balettozott és imádja az balettet. Nem voltak olcsók a jegyek és kocsival mentünk fel Pestre vidékről. Ő nagyon örült, sírt örömében, mikor megtudta, hogy felmegyünk Budapestre (eddig csak egyszer volt ott), ráadásul megnézhet egy balettet. Azt mondta, hogy ragaszkodik hozzá, hogy legalább a jegy árát összegyűjtse és visszafizesse nekem, de én nem engedtem. Anyám ezen teljesen kiakadt, szerinte hülye vagyok és csak kihasznál. És teljesen elkényeztetem ok nélkül. De én úgy érzem, hogy ez oda-vissza működik nálunk. Valahányszor találkozunk meglep valamivel. Szinte mindig süt valamilyen sütit vagy édességet, direkt olyat, amit szeretek. Sokszor munka után meglep, a kapuban vár sütivel, amit ő maga készített. Amikor nálam van mindig segít mosogatni és takarítani. Szerintem a kapcsolatunk teljesen rendben van, viszont sokan kötözködnek, hogy nincs ez így jól. Ti mit gondoltok?

2016. jún. 16. 10:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
szerintem szemétség lenne kifizettetni vele a jegyet. nem tudott erről a programról, nincs is pénze rá. saját döntéséből lehet más pénztárcájával vásárolni pedig paraszt dolog lenne...
2016. jún. 16. 18:33
 22/23 anonim ***** válasza:

24 évesen férfiasabb vagy, mint sok hímnemű, aki itt picsog, meg akiket ismerek.

Nagyon szépen bánsz ezzel a lánnyal és számomra teljesen egyértelmű, hogy nagyon szeret téged és őszintén hálás mindenért. Tartsd meg a jószokásod, anyádékra meg ne hallgass, szerintem irigykednek, de komolyan.

2016. jún. 17. 15:28
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért nem akkora érték, hogy túl kelljen gondolkodni. Az is lehet, hogy sose viszonozza, de lehet pár év múlva ő áll jobban. Ennyire azért nem kell filléreskedni egyik félnek se. :D

Jó, persze ha ezek mellett nem tudod kifizetni a rezsit, meg két hónapig párizsis zsömlét eszel, akkor sok. De ha belefér a költségvetésedbe egy-egy ilyen, miért ne? Vagy akkor amíg a párod nem lesz veled azonos anyagi helyzetben, csak üljetek otthon és lessétek a falat, mert az ingyen van? Érdekes gondolat lenne...

2016. jún. 18. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!