Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is elkényeztetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is elkényeztetem a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Anyám meg a haverjaim szerint teljesen elkényeztetem a barátnőmet, mint valami szerelmes őrült. Szerintük előbb utóbb ki fog használni. De szerintem teljesen normális, harmonikus a kapcsolatunk.

24 éves vagyok, ő pedig 18. 4 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Ő még gimnáziumban tanul, én viszont már évek óta dolgozom. Emiatt általában én fizetek, ha megyünk valahova, mert ő nem dolgozik még és nincsenek túlságosan eleresztve anyagilag. (Van két kisebb testvére, az anyjuk egyedül tartja el őket)

A múlt hónapban megszerezte a harmadik nyelvvizsgáját és a jogosítványt, ezért elvittem étterembe. Eleinte ellenkezett, és amikor ott voltunk akkor is a legolcsóbb ételt választotta.

Két hete úgy döntöttem, hogy meglepem, mivel közeleg a születésnapja és ráadásul kitűnő is lesz a bizonyítványa. Vettem jegyet egy balett előadásra, mivel ő is balettozott és imádja az balettet. Nem voltak olcsók a jegyek és kocsival mentünk fel Pestre vidékről. Ő nagyon örült, sírt örömében, mikor megtudta, hogy felmegyünk Budapestre (eddig csak egyszer volt ott), ráadásul megnézhet egy balettet. Azt mondta, hogy ragaszkodik hozzá, hogy legalább a jegy árát összegyűjtse és visszafizesse nekem, de én nem engedtem. Anyám ezen teljesen kiakadt, szerinte hülye vagyok és csak kihasznál. És teljesen elkényeztetem ok nélkül. De én úgy érzem, hogy ez oda-vissza működik nálunk. Valahányszor találkozunk meglep valamivel. Szinte mindig süt valamilyen sütit vagy édességet, direkt olyat, amit szeretek. Sokszor munka után meglep, a kapuban vár sütivel, amit ő maga készített. Amikor nálam van mindig segít mosogatni és takarítani. Szerintem a kapcsolatunk teljesen rendben van, viszont sokan kötözködnek, hogy nincs ez így jól. Ti mit gondoltok?

2016. jún. 16. 10:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
7-esnek írtam, csak egyszerre küldtük el szerintem:)
2016. jún. 16. 11:16
 12/23 anonim ***** válasza:
Oh ja. Közben visszaolvastam. Bocsi :D
2016. jún. 16. 11:17
 13/23 anonim ***** válasza:
53%

Ha figyelmesen olvastad volna soraimat, akkor feltűnt volna, hogy ahogy a lány is, én is csak a jegy árát említettem... :)

Amúgy meg tudom hogy az ember ebben a korban idealista, meg romantikus, meg úgy gondolja, hogy az idősebbek mindent rosszul csináltak/csinálnak/látnak, de majd bezzeg ő, meg egyébként is annyira bájos hogy a fiú viszi a lányt ide-oda. Egykoron én is így gondoltam, de azóta láttam már egy-két cifra dolgot... De ez csak egy vélemény - ha már a kérdező kérte a véleményt -, mindenki úgy csinálja ahogy akarja.

2016. jún. 16. 11:18
 14/23 anonim ***** válasza:
A felfogás lényege miatt teljesen mindegy, hogy fuvardíjról vagy jegyárról beszélünk. Ezek ajándékok, mert a kérdező megteheti (ráadásul úgy beszélünk egy pesti fuvarról meg egy balettjegyről, mintha azok valami milliós tételek lennének, amik hú de nagy dolgok), szerencsétlen csaj meg csak egy vidéki kislány, akinek még Pest is nagy dolog. Nem tudom miért kéne ebből ilyen nagy dolgot csinálni, hogy "jaj, egyenlítse ki, mert később már elvárásai lesznek".
2016. jún. 16. 11:36
 15/23 anonim ***** válasza:

6. vagyok, végre más is megemlíti rajtam kívül, (14.) hogy miféle ajándékokról van szó...

Nem ciprusi nyaralás és társai...

2016. jún. 16. 11:51
 16/23 anonim ***** válasza:

Aranyos a barátnőd, nem kényezteted el, anyádékra ne hallgass, és állítsd őket üresbe.

Ha van egy normális kapcsolat, valakinek mindig szúrja a szemét, ezért muszáj belepiszkálnia.

Hát szánalmas!

2016. jún. 16. 12:03
 17/23 anonim ***** válasza:

Teljesen normális a kapcsolatotok, miért kérdezed itt, hogy ez elkényeztetés? :/

Egyértelmű, hogy egy normális, kedves lánnyal van dolgod.

2016. jún. 16. 12:16
 18/23 anonim ***** válasza:

Semmi extra nincs abban amit leirsz. Sztem alap dolgok.

30F

2016. jún. 16. 12:30
 19/23 anonim ***** válasza:
nem tudjuk, hogy a barátnőd milyen ember (remélhetőleg egy aranyos, rendes csaj, ha nem, ugyis kiderül ), de sose birtam a megmondoembereket, akik ismeretlenül kezdenek megbélyegezni valakit. mondjuk anyukád részéről érthetőbb, valoszinű csak aggodik, nem akarja, hogy csalodj, gonodlom, megtanult már egyet-mást az emberekről és ovatosabban fogadja a bizalmába őket. szoval nem feltétlenül a lány személyének szol. de a haverjaidat mit érdekli ez ???
2016. jún. 16. 12:50
 20/23 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló a helyzet (én vagyok a lány), megtanultam a saját módomon viszonozni a rám költött pénzt, amikor csak tudok, kedveskedek a barátomnak valamivel. Eszem ágában sincs kihasználni őt, a lelkére kötöttem, hogy csak olyan dolgot ajánljon fel nekem, amit tényleg nem bán, én pedig nem szoktam kérni semmit tőle, követelni meg pláne nem. Eddig egyszer volt, hogy én kértem, hogy jöjjön el értem kocsival (10 km) mikor 40 percet kellett volna várnom átszállásra szakadó esőben.

Mi mindketten boldogok vagyunk ebben a kapcsolatban, nekünk így tök jól működik, és pont nem érdekel, mások mit gondolnak rólunk. :)

A barátnőd tök normálisnak tűnik abból, amit leírtál, nem az a célja, hogy lehúzzon, ne aggódj. Ne foglalkozz azokkal, akik beszólogatnak.

2016. jún. 16. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!