Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is elkényeztetem a barátnőmet?
Anyám meg a haverjaim szerint teljesen elkényeztetem a barátnőmet, mint valami szerelmes őrült. Szerintük előbb utóbb ki fog használni. De szerintem teljesen normális, harmonikus a kapcsolatunk.
24 éves vagyok, ő pedig 18. 4 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Ő még gimnáziumban tanul, én viszont már évek óta dolgozom. Emiatt általában én fizetek, ha megyünk valahova, mert ő nem dolgozik még és nincsenek túlságosan eleresztve anyagilag. (Van két kisebb testvére, az anyjuk egyedül tartja el őket)
A múlt hónapban megszerezte a harmadik nyelvvizsgáját és a jogosítványt, ezért elvittem étterembe. Eleinte ellenkezett, és amikor ott voltunk akkor is a legolcsóbb ételt választotta.
Két hete úgy döntöttem, hogy meglepem, mivel közeleg a születésnapja és ráadásul kitűnő is lesz a bizonyítványa. Vettem jegyet egy balett előadásra, mivel ő is balettozott és imádja az balettet. Nem voltak olcsók a jegyek és kocsival mentünk fel Pestre vidékről. Ő nagyon örült, sírt örömében, mikor megtudta, hogy felmegyünk Budapestre (eddig csak egyszer volt ott), ráadásul megnézhet egy balettet. Azt mondta, hogy ragaszkodik hozzá, hogy legalább a jegy árát összegyűjtse és visszafizesse nekem, de én nem engedtem. Anyám ezen teljesen kiakadt, szerinte hülye vagyok és csak kihasznál. És teljesen elkényeztetem ok nélkül. De én úgy érzem, hogy ez oda-vissza működik nálunk. Valahányszor találkozunk meglep valamivel. Szinte mindig süt valamilyen sütit vagy édességet, direkt olyat, amit szeretek. Sokszor munka után meglep, a kapuban vár sütivel, amit ő maga készített. Amikor nálam van mindig segít mosogatni és takarítani. Szerintem a kapcsolatunk teljesen rendben van, viszont sokan kötözködnek, hogy nincs ez így jól. Ti mit gondoltok?
Nálunk is volt ilyen a legelején, mármint hogy az anyja beleszólt, még s nővére is, főleg mikor születésnapra kicsit nagyobb dolgot kaptam.
De soha eszemben sem volt, hogy emiatt kihasználjam, én nem könyörögtem semmiért, sőt, sokszor ellenkeztem is, hogy én ennyit nem tudok vissza adni. De neki nem számított, csak hogy boldognak lásson.
Nem hiszem, hogy kihasznál, legalább láthatod a szemében az örömöt, és érezheti, hogy sokat számít neked. Ő is foglalkozik veled, csak a maga módján, de fontos, hogy érezd a törődést.
Jezusom... vegre valaki aki normalis ferfikent viselkedik es szeretne oromet okozni a baratnojenek (itt ha ezt egy ferfi megveheto dolgokkal teszi, es a csaj meg orul is neki mar rogton aranyaso meg anyam kinja), erre hulyek vesznek korbe... teljesen normalis. Szerencsetlen baratnod vegre veled eljut rendes helyekre, erre ilyen hulyesegeket kell hallgatnod. Egy balett meg egy etterem elkenyeztetes? Hat, ideje akkor szolnom a paromnak, hogy o eppen ki van hasznalva altalam es egy balek reven hogy epp most tervezunk nyaralast es az egyetlen hozzajarulas amit megenged az az hogy megkeressem a legjobb aru repjegyeket...
Ez nem elkenyeztetes amit csinalsz kerdezo, csak szeretnel oromet okozni a szerelmednek.
Nagyon nevetek azon, hogy sírt örömében, amiért feljöttetek Budapestre és megnézhetett egy balettet.
Semmi elkényeztetés nincs ebben, a te ismerőseidnek van érdekes értékrendje.
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!