Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdhetnék ezzel az érzéssel? Szinte tökéletes kapcsolatom van, de most hirtelen túl sok lett.
Egy éve vagyunk együtt a párommal, ő az a férfi, akire mindig is vágytam, a kapcsolatunk már-már mesébe illő. Figyelmes, gyengéd, törődik velem, a szex fantasztikusan jó, mindent meg tudunk beszélni, nem veszekszünk (de attól még kezeljük a problémákat, csak higgadtan, megbeszéléssel). Hatalmas a szerelem, nagyon kötődünk egymáshoz.
Ennek ellenére az utóbbi időben azt érzem, hogy nekem ez most sok, vágyom rá nagyon, de szívesebben vagyok egyedül, legszívesebben elmenekülnék, de akkor őrülten hiányozna. Tudom, hogy nála jobb társat keresve sem találnék, nagyon tudom őt értékelni, mégsem tudok mit kezdeni a sok jóval, amit nyújt nekem.
Nehéz megfogalmazni az érzéseimet, hiszen magam sem vagyok velük tisztában teljesen. Menekülnék, de maradnék is.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
1. Korábban voltak önértékelési zavaraim, de ezt már (szakemberrel) sikerült átdolgozni. Most már elhiszem, hogy megérdemlem a jót. El is várom.
2. Nem hiszem, hogy kiszerettem volna belőle, mert épp a napokban volt, hogy társaságban voltunk, egy pillanatra rásandítottam a páromra, és elolvadtam a puszta gondolattól, hogy ő a társam. A randikra úgy készülök, mintha első randira mennék, izgatott vagyok, pillangók repdesnek a gyomromban, vágyom a találkozásra. Olyan "tüneteket" produkálok, mint egy szerelmes tini, magam is meglepődöm magamon.
3. Mielőtt összejöttünk, két évig voltam egyedül és megtanultam jól érezni magam, teljes életet élni egyedül is. Nem éreztem magam magányosnak. Szóval abszolút nem vagyok kapcsolatfüggő. A kapcsolatunk kívülről-belülről nézve egyaránt ideális. Nem állítom, hogy nincsenek apróbb konfliktusok, de tényleg mindig tudjuk kezelni már a felmerülésükkor.
Az tény, hogy korábban hosszú távon jól működő kapcsolatom nem volt, tehát nem tudok mit kezdeni azzal, hogy egy év után is szerelmes vagyok. Értelmezhetetlen számomra a dolog, szinte "várom" a kiégést, az elfásulást, az unalmat, ehhez képest a kapcsolatunkban még mindig bőven van lángolás. Nem ehhez vagyok szokva, ez ismeretlen terep számomra.
" Tisztában vagyok azzal, hogy egyetlen kapcsolat sem 100%-os, ezzel a tudattal megtanultam együtt élni, és igyekszem olyanná tenni a kapcsolatot, hogy továbbra is értékesnek érezze."
Ez uzleti kapcsolatoknal igy van. Parkapcsolatnal nem kell bizonyitanod hogy ertekes vagy. Ha megis ugy erzed hogy kell akkor ahogy az elozo is irta nem oldottad meg az onertekelesi problemaidat. (egyebkent sem lehet megoldani, csak megtanulni kezelni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!