Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megundorodtam volna a férfiaktól vagy csak magamtól? 25N
Először voltam szerelmes. Véletlenül találkoztam valakivel. 1,5 évig ment a szenvedés. Ő pszichoterápiára jár. Nem akar kapcsolatot. Csak a munkájának akar élni. Ettől függetlenül szerelmet vallott.
Azóta csak a hobbimmal foglalkozom, tanulok, sportolok, az egészségemmel törődök, sportosan öltözködöm, nem sminkelem magam. Mivel szépnek tartanak, néha udvarolnak, őket melegebb éghajlatra küldöm. Ha egy férfi rám néz, undort, agressziót érzek. Ha valaki mégis felkeltené az érdeklődésem, ahogy Ő, elhatároztam, hogy messziről el fogom kerülni. Múltkor véletlenül hozzám ért egy férfi kollégám, és elfogott a hányinger.
Ez már így marad? Ez normális?
Nem hiszem hogy normalis. De ettol meg nem vagy nem-normalis.
Azt ertem hogy osszefuggest sejtesz a volt szerelmed es a mostani erzeseid kozott, de nem teljesen vilagos hogy mi az. Nekem nem volagos, hogy mi alapjan fogott el a hanyinger.
Te pontosan mit akarsz? Nem kotelezo ismerkedned. Ha valaki megis kozeledne feled azert elutasithatos ugy is, hogy hatarozott de udvarias maradsz.
Miert erzel amugy undort es agressziot ha nez valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!