Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor azért kaphatok olyan jelzőket férfiaktól, hogy
plázap***a, meg r****c, mert úgy vannak vele hogy
elérhetetlennek tartanak, és emiatt idegesítem őket?
Vagy csak mert tenyleg az vagy;)
2016. ápr. 25. 16:44
Azért hívnak így egyesek, mert bunkók, egyszerűek, éretlenek. Felnőtt ember nem dobálózik ilyen jelzőkkel.
2016. ápr. 25. 16:47
ennyiből ezt nem lehet megállapítani. lehet, hogy semmi baj nincs veled, de pl az öltözködésed kihívó, stbstb..
2016. ápr. 25. 16:50
4/17 A kérdező kommentje:
sokat sminkelek, mert sminkel szép vagyok anélkül meg nem, ezzel m a a probléma?
az alakomat is szeretem kihangsúlyozni, mert miért rejtegessem, előbb-utóbb úgyis csúnyal esz és akkor már nem fogom...
Miert kell lepntozni?!ez egy szabad orszag.ha a kritikat nem birod szivi lehet koccolni.amugy meg valoszinuleg a kisugarzasodbol arad h mi vagy.
2016. ápr. 25. 16:55
Szerintem azzal semmi baj nincs kedves kérdező, ha valaki fiatalon szereti kiemelni az alakját, de ha túlzásba esik és mindent kirak, az már bizony az ízléstelen kategóriát súrolja.
A sminkkel sincs semmi baj, amíg nem cirkuszi bohócra fested magad.
Na és igen, általában sok pasi addig szépnek és csodálatosnak tart egy lányt, amíg el nem küldik, onnantól jönnek a negatív jelzők, mert ami nem lehet az enyém, az csak is rossz lehet.
2016. ápr. 25. 17:01
7/17 A kérdező kommentje:
de én nem küldök el senkit, és mindig állandóan ezt hallom hogy leribizliznek ,olyan emberek akiket alig ismerek...
Több oka lehet:
1. igazuk van és tényleg az vagy
2. nem vagy az, de mégis hasonlítasz rájuk
3. rossz emberekkel veszed körül magadat
4. a "barátaid" fura dolgokat terjesztenek rólad
2016. ápr. 25. 17:09
Innen nem látjuk, hogy hogy is nézel ki. Van az a ruha, az a smink, ami már túlzás... és a túlzásba esőket már a nagy töbvbség azért plázap...ázza, mert kifejezetten közönségesek, ciki, nem azért, mert annyira akarják őket. Az alak megmutatása is lehet izgalmas és ízléses, és lehet olyan, mint amilyen egy jóérzésű útszélen a test áruló "hölgy" sem venne fel szívesen, vagy legalábbis tudja, hogy hova illik. Aztán ugye vannak azok, akik bepróbálkoznak, aztán ha nem mész velük szobára, akkor próbálnak rajtad fogást találni, hogy na, megsértett ez a kis liba, de én majd megmutatom neki, hogy én is tudok fájdalmat okozni... meg hátha leszáll a magas lóról, és elkezd nálam pitizni... neked kell magadba nézned és tudnod, hogy melyik áll fenn a kettő közül.
2016. ápr. 25. 17:12
Privátokra nem ír vissza a kérdező.
2016. ápr. 25. 17:14
Kapcsolódó kérdések: