Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor azért kaphatok olyan jelzőket férfiaktól, hogy plázap***a, meg r****c, mert úgy vannak vele hogy elérhetetlennek tartanak, és emiatt idegesítem őket?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 16:42
11/17 anonim válasza:
nyílván nem azt kérem hogy rakj magadróól képet, de nem tudnád leírni hogy kb hogy nézel ki? Azt sokat segíteni eldönteni a problémát?
Haj, smink, ruhák, magasság súly, stb..?
12/17 A kérdező kommentje:
Hosszú platina szőke hajam van, néha van benne pici rózsaszín, de nincs póthajam. (igen festem, mennyire ribizli dolog tényleg...)
nagyon sokat sminkelek, de szerintem csak így van szép arcom...
a ruháim feltűnőbbek, nem akarok szürke egér lenni...
A magasság és súly miért befolyásolja hogy k***ás vagyok e ?
2016. ápr. 25. 17:21
13/17 anonim válasza:
dögös vagy nagyon ,én már innen látom :p ne hallgass rájuk ,elérhetetlen vagy azért savaznak a lúzer kockák. a cickóid is okésak?
14/17 anonim válasza:
Honnan tudod h dogos?csak az a gaz h tenyleg a platina szoke haju csajok nagy resze buta es penzehes.bocsi de nekem ez a tapasztalatom sokkal szebb egy termeszetes barna haj.szerintem ez alapjan mondanak rolad ilyeneket
15/17 anonim válasza:
tudom,érzem. miért általánosítasz? barna hajúban csak nagytudású van?
16/17 anonim válasza:
Bocs odaakartam irni h barna hajuak kozott se mindegyik okos de tapasztalat h a platinaszokere festett nok kevesbe okosak:D
17/17 mikeXxX válasza:
Felszínes világot élünk külsőségek alapján ítélkeznek a legtöbben de ha valaki nem ismer téged rendesen akkor meg mit számít a véleménye szerintem sz@rd le ezeket az embereket simán az meg ha egy nő ad magára csinos és szexis az nálam inkább plusz pont :D !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!