Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt, az itteni pasik, hogy az átlagos (hétköznapi) lányok ugyanazt várják el a férfiaktól, amit szép nők?
Én nem azt látom, hogy a természetes megjelenésű, se nem szép, se nem csúnya lányok olyan pasikkal vannak együtt, mint a szép, csinos nők. Ugyanolyanok, mint Ők maguk, átlagos. Vagyis "saját súlycsoportban" válogatnak.
Én nem vagyok jóképű, izmos, nagydumájú, és pénzem sincsen, ennek megfelelően, amikor csinos nőknél próbálkoztam azonnal el lettem utasítva, és el is leszek, DE egy, vagy több átlagos nőnek kellhetek, ez biztos. Ti miért hisztek mást?
Az én tapasztalatom egyáltalán nem ezt mutatja,nos azért. :)
Átlagos kinézet bőven megvan,sőt jól is öltözöm mellé,de még csak esélyt sem adott egy randira sem,egy átlagos nő sem... :/ nos akkor?
24/F
És az nem rossz érzés, hogy olyannal kell lenned, aki "neked jut" és nem olyannal akire tényleg vágysz?
Mivel próbálkoztál csinos nőknél is, gondolom elsősorban őket szeretnéd.
Régebben csak szép lányok érdekeltek.
Viszont gondoltam hogy megpróbálkozok kevésbé széppel is. Volt aki hamarabb elhajtott mint a másik aki sokkal különb volt. Egyiknek nagydarab kövér barátja volt korábban, én elég vékony vagyok gondoltam hogy ha a kövér jó volt neki akkor én is jó leszek...hát... fél óra dumálás után lelépett.
Nem az a lényeg, hogy a férfiak minek tartják a nőket, hanem, hogy a nők minek tartják magukat. Ha éppenséggel egy szívdöglesztő topmodellnek, akkor olyanokat is fognak elvárni, mint aminek tartják magukat, még akkor is, ha a valóságban a "szódával elmegy" kategória alsó szegmensében vannak. A feminizmus legújabb hulláma elhitette a nőkkel, hogy ők azok, aminek gondolják magukat és őszintén, ki az, aki igazából egy középszerű, "egy a millióból" figurának tartja magát? Ez az egész olyan, mint a "mi leszel, ha nagy leszel?" kérdés. Senki se fogja azt mondani, hogy könyvelő akarok lenni, aki a gengszter főnöke szennyesét mossa heti hatszor 10 órában, hanem értelem szerűen valami sokkal pozitívabbat gondolnak magukról. Az új feminizmus ezt a gondolatot egy kicsit tovább vitte. Itt már nem csak gondolják magukról a nők, hogy ők a hercegkisasszonyok, akikért a legjobb lovagoknak kell küzdeniük, hanem már el is hiszik magukról. Aki macskának képzeli magát az értelem szerűen nyávog és a saját seggét nyalja, aki meg egy "értem biza küzdeni kell" dámának, az pedig csakis az éppen elérhető legjobbal éri be. Senki nem gondolja magát átlagosnak, se nő, se férfi, ez alapvető emberi tulajdonság. A gond az, hogy egyesek, jelen esetben nők százezrei a feminista eszmék hatására el is hiszik magukról, hogy azok. Magunkról X dolgot gondolni, elhinni és tudni egész más dolog. Ha én magam Pókembernek gondolom, akkor elkezdek azon agyalni, hogy milyen jó lenne háztetőkön leugrálni. Ha hinném, hogy Pókember vagyok, akkor meg is tenném. ha tudnám, hogy Pókember vagyok túl is élném a ugrást. Érezhető a különbség?
A nők jelentős része azt hiszi, hogy ők szépek, ilyetén módon pedig úgy is viselkednek, mint egy valóban szép nő, ergo elvárják, hogy a lehető legjobb férfiak hajtsanak csak rájuk. Nem azt mondom, hogy férfiakból nincsenek olyanok, akiknek ilyen allúzióik vannak, ezekre a legjobb példák a magukat Schwarzeneggernek tituláló nyomik, akik 30 perc hasazás után a világot akarják megßaszni. De! Ezekből arányaiban sokkal kevesebb van a férfiak közeiben, mint a nőknél. Miért? Mert sehol se hallják azt a férfiak, hogy "úgy vagytok szépek, ahogy vagytok, senki nem mondhatja rátok, hogy csúnyák vagytok, mert valójában minden férfi egy vonzó alfahím", ennek a női verziója azonban számtalanszor lebombázza a nők tudatát, ami sokaknál a fentebb említett attitűdök kialakulásához vezet.
Nézzétek el, hogy sokat írtam, tudom, hogy nem szerettek sokat olvasni, szóval kárpótlásul itt egy szar vicc:
- Hogy született meg a rézdrót?
- ???
- Két zsidó összeveszett egy penny-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!