Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik azt, az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt, az itteni pasik, hogy az átlagos (hétköznapi) lányok ugyanazt várják el a férfiaktól, amit szép nők?

Figyelt kérdés

Én nem azt látom, hogy a természetes megjelenésű, se nem szép, se nem csúnya lányok olyan pasikkal vannak együtt, mint a szép, csinos nők. Ugyanolyanok, mint Ők maguk, átlagos. Vagyis "saját súlycsoportban" válogatnak.

Én nem vagyok jóképű, izmos, nagydumájú, és pénzem sincsen, ennek megfelelően, amikor csinos nőknél próbálkoztam azonnal el lettem utasítva, és el is leszek, DE egy, vagy több átlagos nőnek kellhetek, ez biztos. Ti miért hisztek mást?

2015. nov. 3. 19:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én a férfiaknál még mindig látok olyat, hogy csak egy fokkal szebb az ördögnél, mégis kell a nőknek. Nőben ritkább az ilyen, bár valszeg létezik, ott is lehetnek olyan kisugárzású lányok, akik minden "hibájuk" ellenére pasimágnesek.

Én szerintem eddig reálisan "a saját kategóriámban" ismerkedtem. Kinézet annyira nem érdekel, viszont belsőben nagyon válogatós vagyok. Remélem lesz majd olyan férfi, akinek belsőre, külsőre is én kellek majd.

(És nekem is ő.)

2015. nov. 3. 20:47
 12/19 A kérdező kommentje:

Tízes!

Nem akarok olyan nők után áhítozni, akik elérhetetlenek a számomra, mert SOHA nem lesz senkim. Jobb ha most elejét veszem a dolognak, már amennyire lehet.

2015. nov. 3. 21:01
 13/19 A kérdező kommentje:

"Ez nem így működik, hogy a szép csajok elhatározzák, h ők márpedig csak kigyúrt jóképű fiúkkal jönnek össze"

Érdekes. Én pedig pont azt látom! De ez így van rendjén, én nem akarok rajta háborogni.

2015. nov. 3. 21:03
 14/19 anonim ***** válasza:
61%

Megint ezek a se nem szép, se nem csúnya, átlagos, ronda, átlag alatti, jóképű, nem jóképű stb jelzők. Meg kellene már érteni, hogy ezeket mindenki a saját ízlése alapján állítja össze. Aki neked tetszik, az lehet hogy másnak ronda, vagy csak átlagos, de aki neked nem tetszik, az 10 másiknak gyönyörű, és így tovább...

A kémia 2 ember között nem úgy működik, hogy ha egy ember, külsőleg kevésbé vonzó, (visszajelzések alapján) akkor neki csak is ilyen párt kell választania, mert a saját kategóriájában válogathat. Ha neki nem az tetszik, nem fog abból választani. (már aki nem az a fajta, hogy jó bármilyen jöttment, csak legyen valakije)

2015. nov. 3. 21:06
 15/19 anonim ***** válasza:

10#es vagyok

Márpedig én egy rakás olyan szép lányt ismerek akiknek egyáltalán nem jönnek be az ilyen kigyúrt macsó csávók.

2015. nov. 3. 21:11
 16/19 anonim ***** válasza:
43%

Hagyjuk már a hazug közhelyeket az ördögnél egy fokkal szebb… dologról. mindig megnézem ezeket a nőket a fickóik mellett oda-vissza. a férfi kap 7/10-et arcra (ez a nőknek már Durvaronda, nekik a férfibelépő min. 8/10 – ez náluk az „átlagos”), míg az általuk leírt „csodanő” meg igazából úgy 4/10-es…

a nők egymást bizonygatva mindig felértékelik magukat külsőben (arcvonások). van egy ronda barátnőjük, azt leírják a férfiaknak „szépként”, hozzá viszonyítva magukat innentől meg „gyönyörűnek”. ugye nem baj, hogy átlátok szitán?

„az ördögnél egy fokkal szebb”

tudod, mert maga az ördög a jóképű, végzetes csábító. na most ezt a szintet kell megütni. gondolkodjál már el… pont fordítva igaz ez, a nőkre, ahol a már említett PaDöDö-Mamagésa-Kiszel országában van nemi élete ezen fajtájú nőknek. Ahol egy kövér nő reklámozhatja az egészséges életmódot (Szulák).

2015. nov. 3. 21:14
 17/19 anonim ***** válasza:
57%
Én nem tudom így van-e, és nem is érdekel. Ha összejön egy szép nő, akkor majd örülök, ha meg nem, akkor majd egyedül leszek. Ha összejönnék egy olyan lánnyal, aki nekem nem jön be, az kb. olyan érzés lenne, mint a homlokomra tetováltatni, hogy "KUDARC".
2015. nov. 3. 21:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Ja amúgy kérdező, nem tudom, hogy amikor te az "átlagos" lányokról beszélsz, akkor miért egy olyan google képet raksz be, ami a "below average chubby girl" (angolul nem tudóknak: átlag alattu duci lány) keresésre jön ki..
2015. nov. 3. 21:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy kinek mi a szép valóban egy olyan dolog amit mindenki maga dönt el. Csakhogy vannak azok a "szépek" akikre az ellenkező nem tagjainak nagy része azt mondja, hogy szép. Tudjátok az a csaj akit az egész suli, munkahely stb meg akart dugni. Meg az a srác a focicsapatból amelyikre szinte minden csaj csorgatja a nyálát és hétvégente mindig másik olyan csajt dug mint amilyet az előző mondatban említettem. Az átlagos az amelyik mondjuk neked nagyon bejön, de más, meg csak a száját húzza neki.
2015. nov. 4. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!