Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok mi számít normál, kiegyensúlyozott sexuális életnek, avagy hányszor egy héten, mondjuk nem a kapcsolat elején! Egy átlag pátkapcsolatban, fiatalabbaknál,20-as 30-asoknál? Vajon az aktusok száma inkább a férfiaktól függ vagy a nőktől?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 14:32
1/6 Traune válasza:
ha jó a kapcsolat mind2-től
amugy heti 2-3 alkalom szerintem korrekt mind2 félnek.
2/6 anonim válasza:
Heti 3-4 szerintem már rendben van, annál kevesebb ne legyen.
24/N
4/6 anonim válasza:
Heti 3 már normálisnak számít szerintem:)Vagy ami annál több!
5/6 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is a heti egy az kevés, még ha több éves kapcsolatról is van szó! Inkább idősebbek esetében tudom elképzelni.
2012. jún. 22. 01:37
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 22. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!