Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben külömbözik egy laza kapcsolat a normál vagy a komoly kapcsolattól?
A párommal régebben megegyeztünk, hogy laza kapcsolatban fogunk élni. Jóformán csak szexelni jártunk össze, buliban egymással kavartunk, néha ha unatkoztunk akkor a másikat hívtuk.
Egy vizsgaidőszakban nagyon sokat kellett tanulnom, és ritkán hívtam, amikor kerestem akkor viszont nem ért rám.
Egy buliban találkoztunk és észrevettem, hogy más lányokkal is kavart. Vúú, nagyon rosszul esett. Álltam a pultnál és oda jött hozzám. Kicsit többet ittam a kelleténél és beszóltam neki, hogy "látom találtál jobb társaságot", mire az a válasz jött, hogy "ha már neked nem kellek..."
Ekkor döbbentem rá, hogy köztünk vmi több is van már.
Másnap küldött egy sms-t, hogy beszéljük meg egy süti mellett. Találkoztunk is, sétáltunk és eleredt az eső. Szinte már az utcánkba voltunk, így felhívtam hozzám (először). Bemutattam a szüleimnek és láttam rajta, hogy jól esik neki. Szinte csillogott a szeme a boldogságtól. Akkor esett le, hogy szeretem...
Azóta is boldog kapcsolatban élünk. Immár 3 és fél éve. :-)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!