Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit vártok el a férfiaktól/fiúktól? Nem értek már semmit!
Múltkor is beszélgettem egy lánnyal, el akartam hívni meginni valamit, de elküldött.
Akármilyen csajhoz megyek, ő csak összezavar. Nem tudom már mit akarnak a nők.
Ne haragudjatok, erre kénytelen vagyok egy fb-s példát hozni: Van páraverom. Őket likeolgatják is csajok. Böködik is. Engem szerintem még az életben sem bökött meg egy lány sem.
Egyszer volt, hogy megmondtam a lánynak, hogy tetszik, és nem akarta elhinni, olyan hihetetlen volt számára. Örült...mégsem lett belőle semmi.
Miért várjátok el, hogy a férfi indítson, ha így sem vagytok hajlandók a kisujjatokat sem mozdítani. Lehetséges lenne, hogy olyan jól nézek ki, hogy nem mernek velem kezdeményezni egyáltalán? Létezik egyáltalán ilyen??
Nem tudom már mit gondoljak!! Ronda nem vagyok, de akkor mi lehet a probléma?
Lehet hogy melegnek néznek... Bocsi,nem bántásból írom,egy kedvenc sorozatomban pont ezért nem tudott csajozni egy amúgy jóképű pasi.
És kérlek ne általánosíts!!! Lehet hogy nem a jó lányhoz,nőhöz mentél oda. Kiktől vársz pozitív visszajelzést?
Lehet,rossz helyen keresgélsz. Vagy nem vagy az a tipikus "ezer haverom van,mindenki ismer" srác. A lányok(nem mindegyik,de a plázacica kategória) általában mutogatni akarja a pasit,azért hajt a népszerűbbre. Meg akiért többen odavannak. Persze ez sokszor nem igaz,de az én sulimban így szokott lenni. De azért vannak normálisabbak,csak azokat a nagyképű,nagyszájú idióták háttérbe szorítják. A kevésbé nagyszájúakat szinte észre se veszik. Azt nem tudom,hogy az a lány miért nem akarta,de nem biztos,hogy te tehetsz róla. Minden lány "mást vár el",sajnos sosem lehet pontosan tudni. De szerintem nem éri meg olyan lányok után futni,akiknek pl olyan srácok az esete,amilyen (nem külsőre,belsőre) nem olyan mint te. Megváltozni minden áron meg ne akarj. Akkor nem magad miatt szeretnének.Nem sok újat mondtam ezzel szerintem,de azért remélem,tudtam segíteni.:)
16/L
Sose kerdezd egy notol,mit akar. Neked kell megmondanod,mit akarjon.
Ha csak baratkent kezelnek,az azert van,mert valoszinuleg csak baratkozol. Ha not akarsz,ferfikent tekints magadra,es igy kozelitsd meg a noket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!