Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Félek a fiúktól/fé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Félek a fiúktól/férfiaktól.16/L

Figyelt kérdés

Nem attól félek, hogy egy fiú megütne, hanem attól hogy érzelmileg bántana. Egyszerűen nem tudok megbízni a fiúkban/férfiakban (meg úgy általában az emberekben...)

Mit csináljak, hogy tudjak bízni bennük?

2012. dec. 5. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
"Nem attól félek, hogy egy fiú megütne" Hát ez Rohadt nagy :D
2012. dec. 5. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Adok egy tippet: NE bízz bennük. Ettől még lehet minden ugyanolyan jó velünk

21/F :)

2012. dec. 5. 18:25
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Hát tőlem nem kell félned! :)
2012. dec. 5. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha elkezdesz minden további szándék nélkül barátkozni, sok fiúval megismerkedsz, akkor ez változni fog.

Mindenesetre nem lehet tudni előre, hogy most ki is fog bántani és ki nem, ez sajnos mindig csak utólag derül ki. De ha ez van, erősnek kell lenni és továbblépni, tanulni abból, amit csináltatok, egy idő után észre fogod venni, ha valaki nem teljesen okés... A tapasztalat nem jön magától.

Még egyszer: ismerkedj, barátkozz, aztán majd megtanulsz bízni.

21/F voltam.

2012. dec. 5. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Járj vegyes társaságba, ahol vannak fiúk-lányok, és úgy haverkodj, barátkozz, ismerkedj. :)
2012. dec. 5. 18:35
 6/9 anonim ***** válasza:
valóban legyél óvatos! gondold meg tényleg, kivel jársz, stb. miután aránylag jól megismertél valakit, csak utána járj vele. pont azért is használják ki a fiúk a lányokat, mert a lányok megbíznak bennük minden alap nélkül.
2012. dec. 5. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, vedd fel velem a kapcsolatot, ha sikerul beroffenteni a beszelgetest, talan jo hatassaal tudnek Rad lenni:)

Szeretek dumalni es eleg kozvetlen vagyok, sokan biznak bennem:)

Es van bnom, ugyhogy ezt nem kell taplo nyomulasnak venni, egyszeru duma-terapia;)

2012. dec. 5. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne bízz meg senkiben, csakis magadban:)
2012. dec. 5. 19:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Érdekes, mert én is így vagyo, mint te, csak én meg a lányokkal szemben érzem ezt a fajta félelmet. Engem sokat bántottak az emberek, lényegében nem csak a lányoktól tartok, de fiúkkal könnyebben haverkodom az tény.
2012. dec. 6. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!