Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaktól kérdezem! Mit jelent ha az exem a születésnapján részegen 3-szor csörget meg telefonon?
Közös megállapodással zártuk le...bonyolult a story, a lényeg az, hogy nem tudta/merte lezárni az ,,előző'' 2 éves kapcsolatát és én ezt nem tűrtem, és rib@nc sem vagyok, és nem leszek második senkinek sem. Úgy gondolom ez így korrekt. Ő pedig visszament az ,,exéhez''.
(akivel véleményem szerint megszokásból van együtt-ezt a fiú maga is említette-, illetve azért mert ez a lány szószerint MINDENT megbocsájt neki: megcsalás, hazugság és társai)
Természetesen van büszkeségem, és nem vettem fel a telefont. Ha ennyire gyáva volt, hát legyen boldog a másikkal. Viszont nem értem, miért nem törölte ki a számomat? (megkértem rá, és én már a szakítás napján megtettem)
És a legfontosabb: mit érez aza férfi, aki kissé ittas állapotban a volt barátnőjét hívogatja?
Valamit mondani akart. Ki tudja mit. Lehet azt, hogy szeret. Vagy azt, hogy fojtsd magad bele egy kanál vízbe, mert utál. Vagy azt, hogy nála maradt a kedvenc mamuszod.
Ki tudja...
A dugást sem hiszem. Mert nem olyan mély volt a kapcsolat, nem volt olyan komoly + én még szűz vagyok, ezt ő is tudja és azt is hogy nem dugtam volna vele olyan hamar. Ha dugni akart, miért nem a ,,barátnőjét'' dugta. Nem igazán értem. Féreg -.-"
Csak kíváncsi vagyok mi volt ezaz egész. Viszont ha felvettem volna, a büszkeségem oda... Ígyis rengeteg dolgot vesztettem miatta. A semmiért! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!