Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti dobtatok már pasit ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti dobtatok már pasit ilyen miatt?

Figyelt kérdés
Rendezetlen lakás, ami úgy néz ki, mint egy disznóól és nagyon alacsony fizetés. 25 éves vagyok és azzal szembesülök, hogy normális férfit nagyon nehéz találni. Mondjuk olyat, akivel tervezni lehet. Nőktől kérdezem: hogyan sikerült nektek olyan pasit találni, aki normális körülmények között, egyedül él és komoly kapcsolatot keres? Vagy ezek már nagy elvárások?

2016. máj. 27. 21:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
49%
#20 ilyen csajokat kéne telepíteni az országba, aki ennyire nem a pénzre hajt, hanem úgy áll hozzá, h majd közösen összehozzátok
2016. máj. 28. 00:19
 22/28 anonim ***** válasza:
Huszonpár évesen én is úgy terveztem, hogy majd közösen összehozzuk. Nem úgy alakult az életem. Egyedül értem el mindazt 30 éves koromra, amit elértem, beleértve a saját lakást is. 30 fölött már számít, hogy ne legyen valaki eltartott.
2016. máj. 28. 00:21
 23/28 anonim ***** válasza:
53%

25 éves vagyok és azzal szembesülök, hogy normális nőt nagyon nehéz találni. Mondjuk olyat, akivel tervezni lehet.

Csak egy tipp: amikor tulajdonságokat értékelsz egy férfi esetében, lehet nem csak azt az egy dolgot kellene nézned, hogy pl rendezetlen a lakás, hanem azt is, hogy mi miatt rendezetlen.

Ha valakinek van audija meg széplakása, szép öltönye, de mondjuk bűnöző (gondoljatok csak a politikusokra) vagy emberek valamilyen kizsákmányolásából, manipulálásából szerezte a vagyonát, akkor ez továbbra is vonzó?

Másik kérdésem: minek éljen egy normális, felnőtt pasi egyedül és miért számít normálisnak, ha a szüleivel él? Csak azért fenntartani egy lakást, hogy elmondhassa magáról, hogy egyedül él? Arra szánni a fizetés döntő részét, hogy meglegyenek a státusszimbólumok nem felszínesség?

2016. máj. 28. 09:19
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnélek megbántani, de te milyen jogon várod el bárkitől is, hogy bármennyit is keressen, ha te nem is dolgozol?

Én azért erősen az átlag fölött keresek nettó 500 körül/hó, Budapest legszebb részén élek egy új lakásban, de biztosan nem tartanálak el. Nem azért, mert sajnálom a pénzt, hanem azért, mert ha nem látom, hogy a másik legalább törekszik az egyensúly megteremtésére (nyilván ilyen fizuja kevés embernek van), akkor az nem kapcsolat, hanem egymás kihasználása.

26/f

2016. máj. 28. 10:49
 25/28 anonim ***** válasza:
38%

"Másik kérdésem: minek éljen egy normális, felnőtt pasi egyedül és miért számít normálisnak, ha a szüleivel él? Csak azért fenntartani egy lakást, hogy elmondhassa magáról, hogy egyedül él? Arra szánni a fizetés döntő részét, hogy meglegyenek a státusszimbólumok nem felszínesség?"

Azért mert egy FELNŐTT embernek igénye van a magánszférára, hogy a SAJÁT életét élje. De hát akinek anyuci ágyba viszi a reggelit mert még gyerekként van kezelve, az úgyse fogja ezt fel... Azt hogy mit jelent kirepülni a fészekből. Ez az élet rendje. Már akinél.

Ja és ezt úgy mondom, hogy én is külön élek és dolgozok és jéé, fenn tudom tartani magam. Pedig egy nőnek sokkal nehezebb munkát találnia. Biztosan nem lennék senki pótmamija.

2016. máj. 28. 23:41
 26/28 anonim ***** válasza:
48%

Meg jött egy újabb arrogáns és nagyképű feminista. :D

Már miért lenne egyáltalán kötelező elköltözni a szülőktől, ha egyszer nagyon jól megvannak. :D

2016. máj. 28. 23:55
 27/28 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, hogy eltartsanak. Úgy tervezem, hogy én is önálló leszek és nyilván a páromtól is elvárom. Ahogy azt is, hogy ne egy disznóólban éljen. Az, hogy egy ház vagy lakás szegényes, nem jelenti azt, hogy mocsoknak is kell lennie!
2016. máj. 29. 01:28
 28/28 anonim ***** válasza:
40%

25: "Pedig egy nőnek sokkal nehezebb munkát találnia."

Nyilván ha olyan szakmát választ, akkor nehéz. De amúgy meg ugyanolyan könnyű egy nőnek munkát találnia, mint egy férfinak. Te valszeg tényleg feminista vagy és álproblémákon rágódsz.

2016. máj. 29. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!