Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 23 éves lány/nő vagyok,30-35...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves lány/nő vagyok,30-35 éves körüli pasit szeretnék, de sose jön össze, miért lehet ez? N23

Figyelt kérdés
Először is úgy érzem, hogy azokra semmi hatással nem vagyok, akik nekem tetszenek. Persze fordítva is igaz, akik engem szeretnének, őket én nem. A kb. 10 év szerintem nem vészes korkülönbség, nem értem, miért nem találok kapcsolatot.

2016. jan. 13. 23:04
 1/9 RRR ***** válasza:
kicsi vagy nem jó az ismeretségi köröd
2016. jan. 13. 23:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Mert csak a krokodilokra izgulsz fel! :(

Lehet, hogy nem kéne ilyen görcsösen erre a korosztályra rámozdulni, az élet mindig tartogat meglepetéseket -> lehet, hogy egy 25 évesbe szeretsz bele legközelebb.

2016. jan. 13. 23:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek, sose tetszett a korosztályom, mert igazából szexuálisan az érettebb férfiak iránt vonzódom :$
2016. jan. 13. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 12 évvel fiatalabb barátnőm volt, szűk 1 évig voltunk együtt. Rajta kívül mindig egyidős vagy nálam idősebb partnereim voltak.....az elején kételkedve mentem bele a kapcsolatba..nem véletlenül. Túl fiatalnak tartottam a leányzót és valamilyen okból mindig próbáltam egyengetni az életét...amit hamar zokon is vett. Aztán visszavettem egy lapáttal, hagytam hogy a saját bőrén tapasztalja meg a buktatókat, akkor meg folyton reklamált, hogy miért nem segítek neki.....sokat veszekedtünk emiatt. Nem voltunk egy szinten a kapcsolatban és ez lassan megmérgezte az egészet....szexkapcsolatnak indult és nem lett volna szabad érzelmeket tenni mögé.

A barátait nem nagyon kedveltem és Ők sem engemet, de az én barátaimmal nagyon jó kapcsolatot ápol mind a mai napig. Most is jóban vagyunk, de éretlen mind egy zöldalma....

37F

2016. jan. 13. 23:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezt is értem, én nem tudom pontosan megítélni, milyen vagyok, biztos sokat kell még tapasztalnom, és sok hibám van, de sokat lennék hajlandó adni egy jó kapcsolatért.
2016. jan. 13. 23:24
 6/9 LazyJones ***** válasza:

Nem lehet az az oka, hogy fordítva ülsz a lovon? Szexuálisan az idősebb pasik jönnek be - tiszta sor, van ilyen. Testileg a korosztályod nem fog meg - ez is tiszta sor, megesik. Csak hogy az érzelem sem nem pusztán szexualitás, sem nem pusztán gondolat. Hogy foghatnál meg egy férfit, aki a korosztályától valamelyest elvárható módon már egy érett, stabil, higgadtabb nőt keres, ha téged még mindig a szexualitásod vezérel? (ami nem jelenti azt, hogy bűn, vagy hogy rossz, egyszerűen életkor beli sajátosság). Szerintem amíg az ember azt mondja, hogy ilyen, vagy olyan partnert szeretne, vágyik, akar magának, addig nem érett meg az igazi kapcsolatra. Amikor szereted azt, akit szeretsz, olyannak, amilyen, feltételek és elvárások nélkül - na AKKOR megértél rá, hogy tartós kapcsolatod legyen, és akkor jó eséllyel jönni is fog.

F34

2016. jan. 14. 00:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem bántásból mondom, de egy fiatal huszonéves fejben és lélekben más szinten áll, mint egy harmincas. Az életszemlélet, az elvárások a másikkal szemben néha túlságosan is különböznek. Ritka mikor a szexen kívül van más közös nevező is. Az pedig hosszútávon kevés egy kapcsolatba.
2016. jan. 14. 08:16
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:
A 30on felüliek biztosan unalmasnak vagy infantilisnek tartanak, tehát az égvilágon semmi közös érdeklődésetek nincs.
2016. jan. 14. 13:16
 9/9 anonim ***** válasza:

"crocodilehunter nevű felhasználó válasza:

Mindenki más...szerintem. Nem voltam sokakkal, de volt két kisebb péniszű pasim, nekem velük nem volt jó...volt egy 20cm, az már fájt :D a mostani barátomnak olyan 17 cm hosszú és vastag, én a vastagságot élvezem benne...vele a legjobb

# 12/12 Időpont 01-13 00:41"

Hajnalban még volt kivel dugnod. Te skizofrén vagy?

2016. jan. 21. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!