Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! 23 évesen milyen pasit választanátok?
Én egy 25 évest választottam. :)
35-40 éves nem kéne, nincs apakomplexusom. 23L
Egy éjszakára idősebbet +20ig, viszont hosszú távra max 30. Sajnos volt dolgom idősebb férfival.
Azt nyugodtan kijelenthetem hogy a tapasztalat meg az ész nem feltétlenül jár automatikusan a korral... :D
Párom 28.
De mindenképp idősebbet választanék (25-30).
23 éves voltam, mikor megismertem a páromat, ő akkor 29 volt.
3 éve boldogok vagyunk együtt.
A vőlegényem 30, de amikor megismerkedtünk, akkor 21 voltam, ő meg 28, de azt hittem róla, hogy csak 24-25. Kicsit megrémültem, hogy egy ilyen fiatal kis csitritől vajon mit akarhat egy ilyen meglett férfiember :D Aztán rájöttem, mikor a gyűrűt húzta az ujjamra, hogy vajon mit akar :)
Ha esetleg most olyan helyzetben lennék, hogy választanom kellene, akkor velem egykorút semmiképpen sem választanék. Lehet, hogy a múltban túl komoly terveim voltak túl fiatalon, és ezért, de mindenesetre a korombeliek a környezetemben ahogy elnézem még mindig korainak tartják a házasságot, családot, ilyesmit, én meg azért záros időn belül szeretnék ilyesmit. Az, hogy a párom 30 éves, nem egy tudatos döntés volt ugyan, de mindenképpen szerencsésen jött ki, mert nagyjából ő is olyan időtávokban gondolkodott, mint én (4-5 év "járás" után esküvő, utána akár lehet egyből a babázás is, stb, és nem úgy, mint a velem egykorú exem, aki 21 évesen mondta, hogy "peeersze, peeeersze, lesz majd esküvő... majd, azért még minimum 10 év múlva, de majd biztosan lesz..." hát a nénikéjét. Erre nem lehet alapozni).
De azért a 35-40 éves már kicsit sok lenne. Én is a 30nál húznám meg a határt inkább, néha így is zavarba jövök a korkülönbségtől, pedig egyéként ő nem feltétlenül az a "komolyabb, tapasztaltabb" idősebb pasas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!