Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok csajok?
Pénzes,már kialakult egzisztenciával,szerető,becsuletes,huseges,15 evvel idosebb 1 gyerekes apukat,vagy
21 eves,helyes,szereto,tuzes,"kicsit nincstelenebb",de annal vallasosabb,orok szerelmet ado sracot??
22 eves lany...
azt választanám, amelyik mellett látom magam, ha elképzelem az életemet 10 év múlva, és azt, amelyiket jobban szeretem.
ha érzelmileg nem tudnék választani, a másodikat. az elsővel szerintem könnyebb befürödni, illetve ezt a gyerek kérdést már kifejtettem más kérdéseknél.
zavarna, hogy tartania kell az exével a kapcsolatot a gyerek miatt, és az is zavarna, ha majd 10 év múlva lenne közös gyerekünk, és úgy érezném jobban szereti a másikat, mint a közöst.
lehet, hogy nem szeretné jobban, de minden igazságtalanságba amit a gyerek ellen elkövet a másik javára (mondjuk apró dolog: elmegyünk 4en fagyizni, és a miénk csak egy gombócot kap, de az exével született gyereke meg kettőt. most hirtelen ez a legegyszerűbb példa, ami eszembe jut).
valószínű önző vagyok, de legalább elismerem, és nem szállok bele ilyen kapcsolatba, mert tudom, hogy előbb-utóbb rámenne a kapcsolatunk arra, hogy vagy én vagyok féltékeny az ö gyerekére, vagy a közös gyerekünk féltékeny rá, vagy az exére vagyok féltékeny, vagy az ő gyereke nem kedvel engem (sajna sokszor nem szeretik a kicsik az "anyapótlót"
szóval összetett kérdés, de nekem nem kéne gyerekes pasi.
meg az is kérdés, mennyire komolyak a szándékai. mert ha sokkal fiatalabb vagy, nem 100%, hogy feleséget lát benned. pláne, ha még házas.
a fiatal helyesebb sokkal... es nem ezek a dolgok alapjan dontok,csak kivancsi voltam azokra,h masok h latjak ezt...koszonom az oszinte valaszokat eddig...
Es szerintetek az ha vki melyen vallasos mennyire befolyasolhatja a kapcsolatot???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!