Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Milyen pasit választan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Milyen pasit választanátok hosszú távra?

Figyelt kérdés

1. Egyszerű gondolkodású, átlagosnak nevezhető, követi a társadalmi szabályokat

2. Nehezen kiismerhető, mindig tud valami újat adni, sokoldalú, akkora egyéniség, hogy már különc

Melyiket választanád hosszú távra, ha csak ennyi adat alapján lehetne dönteni?

Életkort is írj! Köszi.

25/F

2009. dec. 21. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
A kettő köztit :) 30/L
2009. dec. 21. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

ez tényleg nagyon kevés!ha megszeretem akkor inkább legyen átlegos, az a nagyon különc egyéniség, lehet számomra negatív is.Mindenesetre hosszútávra egy nyugodt típust aki szeret és hűsées szóval inkább az első.

21L

2009. dec. 21. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

hm, én a különcöt választanám (hamár én átlagos vagyok, a pasim ne legyen az), biztosan nem unatkoznék mellette.

24L

2009. dec. 21. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

Aki szeret, ugy ahogy vagyok :))

36/L

2009. dec. 21. 18:51
 5/6 anonim válasza:
48%

Én az enyémet :))))

Ő értelmes, kedves, alapvetően nyugodt, de ha véleménye van, és pedig van, akkor megmondja és slussz, persze tudja, hogyan kell tálalni, tehát nem bunkó vagy nagyképű.

20/L :)

2009. dec. 21. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Bár csaj nem vagyok, de fel kell szólalnom:

Azt amelyik tetszik. A konvenciók nem érdekesek.

2009. dec. 22. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!