Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok melyik pasit választanátok?
1.visszahúzódó, szeret olvasni, romantikus, kerüli a konfliktusokat, kevés kapcsolata volt, de ezek sokáig tartottak, otthonülős típus.
2.mindig eléri amit akar, nagy a szabadság vágya, pontatlan, 3 éve kajakozik, nőfaló, de a barátnőjéhez hűséges, sok balhéja volt már, dohányzik, sokat bulizik.
Nem létező karakterek, csak kíváncsi vagyok. 19/F
Inkább egy 3. jobban tetszene, remélem nem csak ez a két kategória létezik..
A 3.: kerüli a konfliktusokat, hűséges, szeret olvasni, tudja mit akar, határozottabb típus, értelmes,tiszteli a barátnőjét és mást is(mondjuk mások iránt a tisztelet alap lenne, minden embernél), lehet vele beszélgetni, és nem az a tipikus 'hudemegb@sznámeztanőt' IQ hiányos.
Ez jobban tetszene. De, ha mindenképpen választanom kéne, akkor a 2.
A konfliktusokat én úgy értelmeztem, hogy a balhékat, és verekedéseket kerüli:)
Amúgy azt kihagytam (09.24-es vagyok), hogy azért választanám a 2.-at, mert az 1.-ből túl sok negatív tapasztalatom volt eddig.
De inkább azt mondom, hogy mindkettő lehet értékes, ennyiből nem lehet megállapítani.
Meg ugye nem csak ez a 2 fajta típus létezik, mint ahogy a nőknél sem csak a csendes visszahúzódó, és a beképzelt nagyszájú liba.:)
inkább az első... de csak mert szívenb.aszott a 2.nál a szabadságvágy.. most pont ezért szakított velem a barátom 9 hónap után
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!