Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok melyik pasit választaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok melyik pasit választanátok?

Figyelt kérdés

1.visszahúzódó, szeret olvasni, romantikus, kerüli a konfliktusokat, kevés kapcsolata volt, de ezek sokáig tartottak, otthonülős típus.

[link]

2.mindig eléri amit akar, nagy a szabadság vágya, pontatlan, 3 éve kajakozik, nőfaló, de a barátnőjéhez hűséges, sok balhéja volt már, dohányzik, sokat bulizik.

[link]

Nem létező karakterek, csak kíváncsi vagyok. 19/F

2011. júl. 14. 09:17
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Külsőleg és belsőleg egyikkel sincs kizáró probléma szerintem. De ez a rövid jellemzés semmire sem elég. Legalább 1 hónapot el kellene velük tölteni.
2011. júl. 14. 09:21
 2/33 anonim ***** válasza:
Talán az első, de mondom a másodikkal sincs bajom.
2011. júl. 14. 09:22
 3/33 anonim ***** válasza:
Minden csaj azt választaná, amelyik külsőre jobban tetszik neki.
2011. júl. 14. 09:22
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Inkább egy 3. jobban tetszene, remélem nem csak ez a két kategória létezik..

A 3.: kerüli a konfliktusokat, hűséges, szeret olvasni, tudja mit akar, határozottabb típus, értelmes,tiszteli a barátnőjét és mást is(mondjuk mások iránt a tisztelet alap lenne, minden embernél), lehet vele beszélgetni, és nem az a tipikus 'hudemegb@sznámeztanőt' IQ hiányos.

Ez jobban tetszene. De, ha mindenképpen választanom kéne, akkor a 2.

2011. júl. 14. 09:24
 5/33 anonim ***** válasza:
De miért kell kerülni a konfliktusokat?? Azokat megoldani kell:D
2011. júl. 14. 09:27
 6/33 anonim ***** válasza:

A konfliktusokat én úgy értelmeztem, hogy a balhékat, és verekedéseket kerüli:)

Amúgy azt kihagytam (09.24-es vagyok), hogy azért választanám a 2.-at, mert az 1.-ből túl sok negatív tapasztalatom volt eddig.

De inkább azt mondom, hogy mindkettő lehet értékes, ennyiből nem lehet megállapítani.

Meg ugye nem csak ez a 2 fajta típus létezik, mint ahogy a nőknél sem csak a csendes visszahúzódó, és a beképzelt nagyszájú liba.:)

2011. júl. 14. 09:29
 7/33 anonim ***** válasza:
amelyiknek több pénze van!!!
 8/33 anonim ***** válasza:

inkább az első... de csak mert szívenb.aszott a 2.nál a szabadságvágy.. most pont ezért szakított velem a barátom 9 hónap után

17/L

9/33 anonim válasza:
2.-kat választanám de az első se rossz :)
2011. júl. 14. 09:33
 10/33 A kérdező kommentje:
Azért kerüli a konfliktusokat, mert biztosan vesztesként jönne ki belőlük, alapvetően gyenge karakter és nincsenek érvei, vagyis vannak csak nem elég bátor kimondani őket. :D(saját példámból merítek)
2011. júl. 14. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!