Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok melyik pasit választaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok melyik pasit választanátok?

Figyelt kérdés

1.visszahúzódó, szeret olvasni, romantikus, kerüli a konfliktusokat, kevés kapcsolata volt, de ezek sokáig tartottak, otthonülős típus.

[link]

2.mindig eléri amit akar, nagy a szabadság vágya, pontatlan, 3 éve kajakozik, nőfaló, de a barátnőjéhez hűséges, sok balhéja volt már, dohányzik, sokat bulizik.

[link]

Nem létező karakterek, csak kíváncsi vagyok. 19/F

2011. júl. 14. 09:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
egyiket se....mind2 sz@r
2011. júl. 14. 10:37
 22/33 anonim ***** válasza:
Külsőre egyik se, a belső tulajdonságok meg nagyon kategorikusak... semmi sem ilyen fekete-fehér. Pl ha valaki mindig kerüli a konfliktusokat, és ráhagy minden a másikra, akkor kirobbanhat belőle pár év után az összegyűlt feszültség... a második meg aktívan sportol és cigizik?
2011. júl. 14. 10:43
 23/33 anonim ***** válasza:
*23L
2011. júl. 14. 10:43
 24/33 anonim ***** válasza:
Hát így inkább a második, de ez a kettő nem ugyan az a gyerek? Csak más cuccban meg pózban? lehet elnéztem
2011. júl. 14. 10:50
 25/33 anonim ***** válasza:

Inkább akkor már a második,mert nem szeretem azt ha valaki gyenge karakter és visszahúzódó mert annak nincs semmi kisugárzása.Legyen olyan mint én vagyis szeressen bulizni és menni akárhova csak ne otthon kelljen ülni.

L19

2011. júl. 14. 10:51
 26/33 anonim ***** válasza:
most úgy választok, mintha muszáj lenne: az elsőt. bár leginkább csak jó tulajdonságokat találtál ki róla, de sokminden mástól függ a jó kapcsolat "titka".
2011. júl. 14. 10:57
 27/33 anonim ***** válasza:

3.) [link]

A többi nekem így, vagy úgy, de nyálas kisfiú. :D

22L

2011. júl. 14. 11:11
 28/33 anonim ***** válasza:
Ez így szar..:D Mert a második helyesebb viszont az első meg megbízható.Cseréljük már fel a tulajdonságokat...:P
2011. júl. 14. 11:35
 29/33 anonim ***** válasza:

Hozzám már mindkettő kicsit fiatal a kép alapján. :)

De amúgy a másodikhoz hasonló típust preferálom, a férjem is ilyesmi stílusú (csak nem dohányzik és nem kajakozik).

2011. júl. 14. 14:26
 30/33 anonim ***** válasza:
Tanácsként mondom,hagyd a francba mindkettőt,és válassz olyat,aki normális.:D 15/L
2011. júl. 14. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!