Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós nőt lehet szeretni?
Figyelt kérdés
Kb 2 éve nincs senkim a depressziómból kifolyólag. Nem járok el sehova mert nem tudok másokkal beszélgetni és mert meghíztam (ami miatt nincs önbizalmam). Akkor kezdődött amikor az első szerelmem elhagyott , ezután egyre rosszabb lett mert meghalt egy kedves rokonom, majd nyoma veszett a kedves háziállatomnak aki mindig megnyugtatott ha éppen szorongtam. Most ott tartok hogy egyetlen barátom van akivel jó esetben heti egyszer eljárunk sportolni vagy csak elmegyünk valahova. Heti egyszer sportolni megyek egyedül ami nagyon kikapcsol de elég drága. Van munkám ami közben nem gondolok semmi hülyeségre ,viszont csak heti kétszer van ami pénzben sem túl sok. Szombaton pedig egész nap iskolában ülök... ennyi az egész hetem. 4 napot otthon ülök és szorongok vagy néha sírok. A jövőmet úgy látom hogy mivel ilyen vagyok sosem fog szeretni egy fiú sem ,így aztán gyerekem se lesz és egyedül leszek. Ami azt illeti félek is egy kapcsolattól épp ezért..nem akarom hogy bárki ilyen nyomorultnak lásson. 20/L.2016. máj. 12. 18:52
11/13 anonim válasza:
10, nem akarok veled erről vitázni, bár ez a munkám, ebből van diplomám. Szerintem gyógyítható, de ha gyógyszeresen tünetmentessé tehető, az is több, mint ha egy fiatal lány egyedül ül a szobájában, és sír.
Kérdező, az orvosi ellátás ingyenes. Kérd a háziorvosod segítségét, ő elirányít a megfelelő szakorvoshoz.
12/13 anonim válasza:
Szerintem ez a depressziód mértékétől is függ, meg hogy más problémával összefonódik-e még, vagy ennyi, illetve hogy te ki akarsz-e jönni belőle, vagy elhajtod a segítséget.
Van olyan szint, amikor már nagyon nehéz egy ilyen emberrel, enyhébb esetekben akár semmi problémát nem okoz.
13/13 anonim válasza:
Lehet,nekem 9 évig sikerült.De mikor szülei meghaltak megváltozott és pár hónapra rá meg is csalt azzal az indokkal hogy biztos ő lesz a kővetkező és még mással is kipróbálná milyen.Nagyon nehezen megbocsájtottam neki de akkor már meg mindenért én voltam a hibás és semmi sem volt jó.Elkezdett mindenféle zűrös alakokkal találkozni meg neten ismerkedni.Na akkor elegem lett az egészből.Érdekes módon legutóbb FB-n kesergett az ismerőseinek hogy senki sem szereti meg megakar halni....Nem számitott hogy hűséges voltam végig,pedig volt mikor hosszú hónapokig nem volt szex a depressziója miatt.Bejártam hozzá a zártosztályra (öngykisérlet)mikor bekerült szóval nagyon meredek helyzeteken mentem keresztül vele.Szóval ha sok türelme van az illetőnek mint nekem simán lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!