Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós nőt lehet szeretni?
A depresszió nem probléma, pontosabban az, de ez nem olyan, ami miatt például én nem közelednék egy lány felé. Sőt.
Alapjáraton én jobban vonzódom azokhoz a lányokhoz, akik valamilyen lelki segítségnyújtásra szorulnak. Egy olyan kapcsolatom volt, ahol nem volt valami lelki problémája a páromnak (az tartott egyébként a legrövidebb ideig).
Vannak olyan férfiak, akik (ez nagyon furán hangzik tudom, de) hős típusúak. Akik szeretnek segíteni a lányoknak. Ha alapból szimpatikus lennél nekem például, akkor még ösztönözne is a depressziód, hogy segítsek ezen túljutni neked és boldoggá tenni téged.
Na de ez csak az egyik része. Ami miatt viszont s z a r van a palacsintában, az a 2. mondatod.
"Nem járok el sehova mert nem tudok másokkal beszélgetni és mert meghíztam"
Ha nem jársz el sehova = nem ismerkedsz, akkor nem fog rádakadni az a fiú, aki úgy gondolkodik, mint pl én. A másik probléma pedig az elhízás. Még ha vékony formádban fel is keltenéd a megfelelő fiú figyelmét, lehet hogy elhízva (nem tudom, hogy ez mit jelent nálad pontosan) nem.
Tehát ezen a két dolgon tessék változtatni és megfogod találni azt a fiút, aki majd színt visz a világodba.
A depresszió nem párkapcsolati kérdés, hanem orvosi.
Kezelteted magad?
Akkor nem hiszem, hogy elkövéresedtél volna. Tehát a súlyoddal nemigen lesz probléma. Például legtöbb lány ismerősöm 170 centi körüli és 50 kilós, ha felszednének 10 kilót még talán jobban is tetszenének, mint most.
Ha nem tudsz kimozdulni, mert amúgy van ilyen, akkor pedig lány vagy. Az internetes ismerkedés a lányoknak könnyű terep.
Persze neked nem egyszerű, de kezd kicsibe. Beszélgess fiúkkal csak úgy. Ez is nagy lépésnek tűnhet, de valamit csinálnod kell.
Beszélgess bármilyen fiúval. Aztán ha szimpatikus, akkor beszélgess vele tovább. Nem kell közeledni egymáshoz, elég csak beszélgetni. Képet se kell mutatnod senkinek, csak próbálj valaki(kk|v)el ismerkedni.
Remélhetőleg találsz olyat, aki érdeklődik majd irántad és kapsz tőle 1 kis önbizalmat.
De miért nem kezelteted magad? A depresszió betegség, és ma már gyógyítható, de legalábbis tünetmentessé tehető megfelelő kezeléssel. Minél előbb kezded el a kezelést, annál jobbak az esélyeid.
Ilyen állapotban ne párt keress, mert csak újabb kudarcnak teszed ki magad, ami súlyosbítja az állapotodat. Előbb legyél jól lelkileg, aztán hajrá!
"legalábbis tünetmentessé tehető megfelelő kezeléssel"
A depressziót nem tudják gyógyítani az orvosok, csak ahogy írtad tünetmentessé teszik csomó gyógyszerrel.
Nyugtatók és a franc tudja még milyen gyógyszereket írnak fel.
Ez viszont nem oldja meg a depressziót kiváltó okokat.
Ezeket önmaguknak kell megoldani. Persze erős depressziós embereknél (akik akár kárt is tehetnének magukban) ajánlott a gyógyszeres kezelés, de ettől még ők sem menekülnek meg.
*Egy ember aki párkapcsolatra vágyik, de mindig elutasítják és ezért depressziós -> addig előjön majd ez benne, amíg nem talál a párkapcsolat helyett mást, amiben örömét leli / megtalálja a párját.
Persze egy beszélgetés erről nem árthat, de nem kell hozzá szakember.
A szakemberek felkeresésének ebben az esetben van például értelme:
*Elveszített valakit, akit nagyon szeretett. -> A gyógyszerek jók, mert nem fog annyit szomorkodni, de gyógyszerek nélkül ugyanott lesz ahol volt. Tehát itt sem a bogyók a megoldás, hanem a szakemberrel folytatott beszélgetés. Amitől majd felismeri a beteg, hogy XYZ és tovább tud lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!