Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az sok nőnél az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az sok nőnél az "Örökké szeretni foglak! " mellé még oda lehet gondolni azt, "Amíg nem találok jobbat" az első pillanattól fogva?

Figyelt kérdés
Nem mindenkire vonatkozik, és persze a férfiaknál is van. De férfiként csak a saját oldalam ismerem. Ne a tizenéves fellángoláskra gondoljatok!
2016. máj. 2. 09:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%

Haha ez tényleg igaz mármint én is sok ilyennel találkoztam .

De lehet nem mindenki ilyen.

2016. máj. 2. 09:49
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
Szokjatok hozzá! Sose nősüljetek meg!
2016. máj. 2. 09:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatfüggő az ilyen. Annyira fél, hogy egyedül marad, hogy mindegy csak legyen vele valaki, közben azért nyitva tartja a szemét, hátha talál a másiknál szebbet, magasabbat, pénzesebbet, kedvesebbet... stb.

Részemről beteg az ilyen. Én inkább maradnék egyedül, mintsem együtt legyek valakivel, akibe nem vagyok szerelmes, akit nem tudok úgy szeretni, hogy ne áhítozzak mások után.

Mást nem lehet erre mondani.

2016. máj. 2. 09:54
 4/11 anonim ***** válasza:
69%

Ehhez képest a válások 73%-át a nők kezdeményezik, többnyire a férj hűtlensége miatt.

Ja, persze, mert a pasik annyira hűségesek.

Náluk ez úgy hangzik, hogy örökké szeretni foglak, amíg nem találok egy fiatalabbat/vékonyabbat, aki hajlandó velem szexelni, és/vagy nem szülsz egy gyereket.

Neked a nőkkel van rossz tapasztalatod, hát bumm.

Más meg talál hűséges barátnőt.

Ha te nem, akkor lehet hogy a te készülékedben is hiba van, esetleg nem a ribizlikből kéne válogatni.

2016. máj. 2. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
52%

Na en is ilyen esetbe kerultem 3,5 ev utan....addig mindig mondta a lany konnyes szemmel ,hogy mi az igaziak vagyunk egymas szamara es igy szeret ugy szeret,aztan lelepett egy ugymond alfahimmel...igaz hogy utana egyutt voltak kemeny egy honapot....de biztos megerte neki...

eltelt 3 honap akkor jelentkezett ,hogy visszafogadnam e....

2016. máj. 2. 10:02
 6/11 anonim ***** válasza:
6%
Tény,hogy sokszor így van, nem fogom egy nemnek sem a pártját, de tény,hogy inkább a nők azok akik "amíg nem találok jobbat addig veled vagyok" dolgot csinálják. A pasik előbb lelépnek inkább.
2016. máj. 2. 10:10
 7/11 Noren1989 ***** válasza:
12%

A fenti válaszolóknak úgy gondolom, hogy teljesen igaza van. Emiatt sosem mondom nőnek, h örökké, mindig, vagy soha.

26/F

2016. máj. 2. 10:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ők a kapcsolatfüggők, tanuld meg felismerni és kerüld el őket. Volt ilyen barátom, nem tudom, most épp hanyadik barátnőjénél tart.
2016. máj. 2. 10:30
 9/11 anonim válasza:
16%
A nők midig a számukra elérhető legjobb férfival akarnak lenni.Genetikailag így vannak kódolva,és ha van nálad jobb jelentkező, akkor szakítani fognak veled.Amíg szerelmesek nem veszik észre annyira a többi férfit,de utána már könnyebben billenhet a mérleg nyelve.
2016. máj. 2. 22:06
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

"Ehhez képest a válások 73%-át a nők kezdeményezik, többnyire a férj hűtlensége miatt."

Neeem! Ezeknek a válásoknak a 90%-a úgy történik, hogy a feleség elhanyagolja, lenézi a férjét, miközben el is sárkányosodik. A férj "mást nem is tehet", minthogy megcsalja az asszonyt, próbál másnál vigasztalódni, amit a másik nő ki is használ.

A válással csak a nők nyernek, a gyerekek veszítenek, a férfiak szinte belerokkannak. Ezért kezdeményezik ilyen nagy számban a nők a válást.

2016. máj. 3. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!