Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 30-as férfiak! Milyen legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak! Milyen legyen az a nő, akibe bele tudtok szeretni? Mi a fontos a számotokra?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 21:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Vonzó és intelligens. Az a fontos hogy viszont szeressen.
2016. ápr. 17. 21:20
 2/23 anonim ***** válasza:
Az onbizalom hiany, tulkompenzalas kizaro ok.
2016. ápr. 17. 21:28
 3/23 anonim ***** válasza:

Még csak 26 vagyok.

Igazából talán az a legfontosabb, hogy viszonozza a szeretetet. Legyen kedves és valamennyire nyitott a világ felé. Ezek csak a fő szempontok nálam, a többi így már majdnem mellékes.

2016. ápr. 17. 21:33
 4/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De ha már "viszontszeret", azt azt jelenti, hogy ti már szerelmesek vagytok belé. A kérdés épp az, hogy mi váltja ki ezt nálatok, mik azok a tulajdonságok, amibe bele tudtok szeretni :-)

2016. ápr. 17. 21:35
 5/23 anonim ***** válasza:

Talán az, hogy figyel rám. Igen, a figyelmesség :)

És a nyitottság amit már fentebb írtam is, de a két dolog nagyjából összefügg szerintem.

2016. ápr. 17. 21:39
 6/23 anonim ***** válasza:
Mosolygós, intelligens, humoros(értse az iróniát), + legyen benne valami különleges ami megfog(pl. ha gyönyörűen rajzol, szépen hegedül stb.). Ha eltöltök vele mondjuk egy fél órát, akkor végig a fellegekben érezzem magam, nevessünk, mosolyogjunk, vagy mélyen egymás szemébe nézzünk, mind1 hol vagyunk éppen, érezzem azt, hogy örökre vele akarok maradni.
2016. ápr. 17. 21:42
 7/23 anonim ***** válasza:
Aha. Legyen kedves, vidám, érzelmes, házias, csábító, őszinte és nyílt. Lehetne még ezt ragozni. Lényeg hogy érezzük jól magunkat egymással, legyen meg az empátia és tolerancia egymás felé.
2016. ápr. 17. 21:45
 8/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket!

És mi van, ha mindez nagyjából meg van, azaz kedves, mosolygós, figyelmes vagyok vele, érzem, hogy jól érzi magát a társaságomban, sokat nevetünk, de mélyebb, tartalmasabb beszélgetéseink is vannak, tudom, hogy vannak olyan dolgaim, amik miatt felnéz rám, vannak mély egymás szemébe nézések, és szexuálisan is hatok rá, vonzónak, csinosnak tart.... mégis úgy ér hozzám, mint egy idegenhez (már ha hozzám ér), olyankor azt érzem, semmiféle érzelem nincs benne, csak technikai fogások. Nem feküdtünk még le, csak kétszer volt köztünk valami testiségnek nevezhető dolog....az is csak lopva, néhány percig.... de olyan idegennek éreztem, olyan távol volt tőlem közben. Alig ért hozzám, illetve hozzám ért, de csak a "fontos" helyeken, nem volt simogatás, csók, de még puszi is éppcsakhogy....

2016. ápr. 17. 21:57
 9/23 anonim ***** válasza:

Ja. Hogy te vagy a nő? :)

Lehet hogy nem tapasztalt. Nem tudom. Nekem ez fura. Lehet hogy még amellett kicsit feszült. Passz.

2016. ápr. 17. 22:06
 10/23 anonim ***** válasza:
Szerintem azért érzed így mert még nem feküdtetek le. Majd kialakul ez. Te is megmondhatod neki, hogy mit szeretnél, mi esne jól neked.
2016. ápr. 17. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!