Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 30-as férfiak! Milyen legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak! Milyen legyen az a nő, akibe bele tudtok szeretni? Mi a fontos a számotokra?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 21:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

az előzmények alapján kb. úgy nézne ki a lefekvés, hogy széttenném a lábam, ő pedig betolná.... :-( Nem tudom, akarok-e ilyen tapasztalatot :-(

Ugyanakkor meg érzem, hogy más téren meg ragaszkodik, kötődik hozzám.

De ha szerelmes lenne, vagy legalább is lennének mélyebb érzelmei irántam, akkor akarna simogatni, babusgatni, puszilgatni is, legalább "szex" közben, nem? Jó, hát szexnek nem nevezhetjük, ami történt, de én nagyon hiányoltam ezeket az érintéseket. Vagy lehet, hogy ilyen a szexuális kultúrája?

2016. ápr. 17. 22:16
 12/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy fél. Nem akarja elrontani. De ha ennyire akarod a dolgokat akkor lépj te. Különben csak egy helyben tobzódás lesz.
2016. ápr. 17. 22:17
 13/23 anonim ***** válasza:

Nézd. Egy szerelmes férfi, az kényezteti a párját. Ölel, csókol, simogat, felizgat rendesen. Hol finoman, hol mohón.

Te szoktad ugyan így? Mert oda-vissza alapon megy a petting, egymás kényeztetése, izgatása.

Vagy tényleg nagyon tapasztalatlan lehet.

2016. ápr. 17. 22:21
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem, nem szoktam, mert amíg felőle nem érzem az impulzusokat, addig nem tudok feloldódni én sem.

Mondtam, csak két alkalom volt eddig, az is csak pár perces kapkodás.

2016. ápr. 17. 22:26
 15/23 anonim ***** válasza:
Ja, hogy nem szoktad, hanem vagy mint egy darab fa. :) Az sem piskóta. Egy szerelmes, bezsongott nő, aki fel van izgulva, az nem csak fekszik hanyatt fekve oszt Jó napot kívánok! :)Csak várod hogy csináljon valamit. Ennek kölcsönösen kéne működnie.
2016. ápr. 17. 22:37
 16/23 A kérdező kommentje:

Nézd.... akkor még egyszer leírom. KETTŐ darab alkalommal voltunk "testközelben", amit nevezhetünk szexnek is, hisz megfogtuk egymás nemi szervét, de inkább nem nevezném annak, csak amolyan felfedezésnek. Nem ágyban történt, és nagyon nem nyugodt körülmények között. Nyugodt körülmények között nem volt alkalmunk még együtt lenni.

Én szívesen simogattam, puszilgattam volna, de rajta egyáltalán nem éreztem, hogy vágyna erre a gyengédségre, és ő sem adta. Még így is több "érzelgős" dolgot csináltam, mint ő, én legalább igyekeztem simogatni is itt-ott.

Oké, hogy olyan körülmények között, amiben voltunk nem lehetett igazán átadni magunkat az egésznek, de azért jól esett volna valami gyengédség. És akkor én is oldottabb tudtam volna lenni. még egyszer hangsúlyozom, én még így is több gyengédséget vittem bele, mint ő.

2016. ápr. 17. 22:42
 17/23 anonim ***** válasza:

Mit jelent pontosan, hogy nem nyugodt körülmények között zajlott a szex?

Szerintem tapasztalatlan és félénk. Aki vágyik a másikra és kívánja, az nem ilyen, mint a barátod. Ez nem egymás felfedezése volt (részéről) hanem egy nagy semmi, nudli.

2016. ápr. 17. 22:52
 18/23 A kérdező kommentje:
Egy olyan helyiségben, aminek ugyan csukva volt az ajtaja, de az ajtón túl jöttek-mentek, bármikor benyithattak volna.
2016. ápr. 17. 23:03
 19/23 anonim ***** válasza:

Hát az tényleg nem egy nyugodt és meghitt környezet-alkalom. :)

Szerintem kerítsetek rá alkalmat és nyugodt helyet, hátha másképpen fog alakulni. Ez olyan volt, mint egy Disco WC-ben egy gyors numera, érzelmek nélkül.

Ha kettesben lesztek nyugodtan, ott el fog dőlni minden.

2016. ápr. 17. 23:09
 20/23 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan olyannak éreztem én is. Ezért vannak bennem kérdőjelek. Mert más helyzetekben nem ilyen velem. Nagyon kedves, figyelmes, aranyos, ragaszkodó.... ott meg olyan volt, mintha akkor lépett volna be vadidegenként az ajtón.
2016. ápr. 17. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!