Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek az esélyeim ennél a nőnél? (nem vagyok jó a női jelek megfejtésében)
Ha elhívod és nemet mond és közeli kolléganőd akkor utána azért kicsit kimértebb lesz a kapcsolatotok. Viszont ez még mindig jobb mintha meg se próbálod.
Szerintem jók az esélyeid, ha már meg tudod nevettetni az fél siker. Majd írd meg hogy mi lett. :)
Ez tökjó!
Szerintem is lépj valamit hamarosan, én témába vágó randira hívnám el a helyedben. Ha Budapesten élsz, biztos van sok költészettel, irodalommal foglalkozó esemény, ami nem feltétlenül csak valami ős-BTK-ásnak érdekes. Így nem is feltétlenül kellene "randi"-nak nevezni, nekem lányként így jobban tetszene.
De amit valaki írt, hogy "vallj szerelmet" a közös füzetben, az nagyon filmszerűen tökéletes lenne - csak persze kockázatos is.
Sok sikert!
25N
Van esély szerintem! Lehet azért viselkedik néha furán, mert ő sem tudja, hogy te mit érzel.
Hívd el! Remélem sikered lesz:)
Jók a fogaid, ööö az esélyeid, Laci.
Én azt mondom, hajrá.
Carpe diem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!