Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év után el hagyott a párom bármit megtennék érte ti tapasztalaitok alapján mik az esélyeim? (tobbi lent)
Nem hinném,hogy sok esélyed van.
Jobb,ha elengeded,ez az elmúlás.Tudom mit beszélek,elvégre nekem is ugyanez a helyzetem volt.
1 év,9 hét,és 1 nap után dobott a barátom egy másik lányért,aki olyan ronda,hogy elásnám magam a helyébe.
Nekem is sikerül majd ezt feldolgoznom,hisz elvégre 24 napja történt ez a szakítás.Én is akartam harcolni,csak rájöttem,hogy ameddig ő azzal a bányarémmel van,és én a sebeimet nyalogatom,semmi nem változik.Bár még minden nap gondolok rá.Hiába,hogy a szemembe hazudott,és nem is egyszer,nem haragszom rá.Csak a jókra emlékezem.
az a baj szerintem, hogy túlságosan szeretted, ő meg ezt nem tudta értékelni, esetleg sok is volt neki.. nem tudni. de mivel megcsalt meg szakítottatok, szerintem ne erőltesd tovább.
nyilván megmarad a tüske örökre a szívedben, de ez van. inkább próbálj túllépni és keresni olyat aki hozzád való. 20 éves vagy, fogsz találni más barátnőt. de ezt ne erőltesd, ha nem ment, kár erőltetni.ne keresd többet. te is írod,hogy ő is mondta,hogy sok voltál , túlságosan nyomulós voltál. ez nem feltétlenül hátrány, de ő úgy fogta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!