Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen monitort ajánlatok...

Milyen monitort ajánlatok vagy mi a tapasztalaitok?

Figyelt kérdés
Most vagyok monitor választás elött, csak nem tudok milyet venni. Néztem a 21:9 képarányúkat, az ívelteket, a 144hz-eseket, illetve az egyszerü de nagyobb 27-28" monitorokat.. Nem akarok drágán venni. Inkább játékra használnám ezért néztem a 144hz-es benQ xl2411z-t. Cs go fan vagyok. Milyen tapasztalat otok van a nagyobb herzes monitorokkal? Tényleg nagyobb élmény játszani vele?

2016. márc. 17. 12:28
 1/2 anonim válasza:

Nekem egy 21,5 colos LG monitorom van és a helyedbe nagy monitort vennék én ezt a közel 22 colt keveslem minimum 24 col de nagy élmény annál nagyobb is. mindenképp IPS panel legyen benne szerintem. LG vagy BenQ szerintem a legjobb. És ha nem verseny szinten nyomod nem hiszem hogy észre veszed a 60 és 144hz között a különbséget.

Alapból a nagyrésze játék 60fps-re van korlátozva így a 144hz-ből úgy is 60 lenne.

De lehet a 144hz jobban kíméli kicsit a szemet és ilyen 1-5ms-al gyorsabban reagálnál de ez csak tipp nem pontos adat de 0,001 másodpercért szerintem fölösleges kiadni annyi pénzt mert a reflexeid javításával 1000x többet tudsz elérni.

2016. márc. 17. 16:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez igaz.. Köszönöm válaszod. De emigy ez a monitor amit irtam az 24 colos. Inkabb vegyek nagyobb monitort? Kb 27 inchest? Én is elgondolkoztam h meg e éri megvenni a 144 hz monitort, nem olyan olcsók.
2016. márc. 17. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!