Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy AMD Phenom II X4 840...

Van egy AMD Phenom II X4 840 es procim. Kompatibilis alacsony árkategoriás alaplapot keresek hozzá. Segitségeteket kérem, mit ajánlatok hozzá?

Figyelt kérdés
Eddig 'asus m4n68t-m le v2' volt a motherboard de megadta magát. ddr3 as 2db foglalat a ramoknak és PCI a video karinak. Nem kell erőmû. Böngészésre használom, dolgozok vele, meg League of Legends et játszom vele, slussz passz. Tegnap a szerelo 38e Ft ert akart eladni nekem egyet de nekem bőven a toredekevel megegyezo 20 as határon gondolkodtam.

2016. márc. 1. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez jó lesz:

[link]

2016. márc. 1. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Bármelyik am3-as alaplap jó lesz.
2016. márc. 1. 21:57
 3/5 A kérdező kommentje:
most lehet nem kerdezek tul okosat, de mereteiben nem igen lehet gond tehat nem feltetlen nagyobbak a jelenlegi alaplapok, illetve a coolerekkel?
2016. márc. 1. 22:15
 4/5 A kérdező kommentje:
atfogalmazom, a legkenyesebb resze h a proci ill. az adatlap tamogatja e egymast, ill mi johet meg emelett szoba?
2016. márc. 1. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:

AM3+ os lapba rakhatsz AM3, és AM3+ os procit is(~ha azt látod a lapra írva, hogy AM3, akkor nyugodtan megveheted).

Btw nem PCI, hanem PCI-E, előbbi még az AGP előtt jött, utóbbi pedig az AGP után.

2016. márc. 1. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!