Van egy AMD Phenom II X4 840 es procim. Kompatibilis alacsony árkategoriás alaplapot keresek hozzá. Segitségeteket kérem, mit ajánlatok hozzá?
Figyelt kérdés
Eddig 'asus m4n68t-m le v2' volt a motherboard de megadta magát. ddr3 as 2db foglalat a ramoknak és PCI a video karinak. Nem kell erőmû. Böngészésre használom, dolgozok vele, meg League of Legends et játszom vele, slussz passz. Tegnap a szerelo 38e Ft ert akart eladni nekem egyet de nekem bőven a toredekevel megegyezo 20 as határon gondolkodtam.2016. márc. 1. 21:42
2/5 anonim válasza:
Bármelyik am3-as alaplap jó lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
most lehet nem kerdezek tul okosat, de mereteiben nem igen lehet gond tehat nem feltetlen nagyobbak a jelenlegi alaplapok, illetve a coolerekkel?
2016. márc. 1. 22:15
4/5 A kérdező kommentje:
atfogalmazom, a legkenyesebb resze h a proci ill. az adatlap tamogatja e egymast, ill mi johet meg emelett szoba?
2016. márc. 1. 22:31
5/5 anonim válasza:
AM3+ os lapba rakhatsz AM3, és AM3+ os procit is(~ha azt látod a lapra írva, hogy AM3, akkor nyugodtan megveheted).
Btw nem PCI, hanem PCI-E, előbbi még az AGP előtt jött, utóbbi pedig az AGP után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!