Üdv segitségeteket kérném astra g cc coupem van sajnos nincs hozzá gépkönyvem hol tudnám ezt beszerezni? Ugyanis alacsony fordulatszámnál villog az olajnyomasjelzö lámpám nem tudom mi lehet a hiba?
Ehez nem nagyon kell gépkönyv!
Azért villog alacsony fordulaton az olajnyomás visszajelző, mert olyankor kicsi az olajnyomás, ebből következően olyankor károsodhet a motor!
Okok lehetnek:
-Kevés az olaj.
-Túl régen cserélt olaj, eltömődött szűrő.
-Kopott olajszivattyú.
Szerintem.
opel g astra cccoupe z12xe
Az olajszint nívó pálca felső határán van..10w40 olajszűrő olaj együtt lett cserélve kb 2000km van benne..fémes diesel hangja van a benzines motornak..ha tényleg a szivatyú a hibas azt hol talalom hogyan cserélhetem ki mik az elsö lepesek?valaszokat elöre is koszonom..
hogyan néz ki egy hibás hidrotőke?
Alacsony olajnyomás, nem tölt fel a hidrotőke, kopog a motor. De ha sokat jártál így sajnos más is károsodhatott már. Jobb lenne egy igazi szerelőnek megmutatni az autót, és nem használni.
Nem akarok látatlanba nagyokat mondani, de a leírás nem hangzik a legjobban.
Olajnyomás lámpa, csúnya motorhang..
Lehet hogy korábban kellett volna cselekedni.
Jó tanács a következő autódhoz: Ha sárga lámpát látsz a műszerfalon menj el egy jól bevált szerelődhöz.
Ha piros lámpát: azonnal állj, motor leállít, kérj tanácsot egy jól bevált szerelődtől!
Remélem nem vettem el a kedved, és nem tartasz egy okoskodó hülye gyereknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!