György24 kérdése:
Üdv segitségeteket kérném astra g cc coupem van sajnos nincs hozzá gépkönyvem hol tudnám ezt beszerezni? Ugyanis alacsony fordulatszámnál villog az olajnyomasjelzö lámpám nem tudom mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 19:57
11/12 anonim válasza:
Én vagyok a 6-os ill 8-as válaszoló..
Valószínű hogy hidrotőke, amit házilag, felületes szakértelemmel nem igen lehet kicserélni. Ennek oka a motor vezérlését szét kell szedni, ami szakértelmet igényel ill célszerszámokat, és akkor lehet kivenni a vezérműtengelyeket, majd a tőkéket. Egyébként csak a tőkecsere nem old meg semmit, még az is hátra van, hogy miért nincs olajnyomás alapjáraton, merthogy ez okozta a tőkék meghibásodását is. Lehet olajszivattyú, de lehet egy egyszerű dugulás is.
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat..csak hidrotőkét kell cserélnem vagy van még valami más alkatrész is?ja és menyibe kerül ez hol tudom ezt a legolcsobban beszerezni?
2012. jún. 27. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!