Van itt autoszerelö? Mi van ha nem csereltetem a Peu206ban a hatso hidat? Tenyleg 180000ft? Megéri bontobol venni?
Figyelt kérdés
futomüves -3at mért jobb hatul, mondta azon sajnos nem lehet allitani.Megéri „felujitottat” venni?köszönöm a valaszt.2012. jún. 14. 05:31
1/4 anonim válasza:
Hátsó hidat?? Jónagyot kaphatott a futómű..mert elvileg az túléli az autót..
Én biztos hogy bontottat vennék,szerintem ennek az összegnek kb a tizedéért hozzájutsz...
2/4 anonim válasza:
Sajnos az első válaszoló téved, ez egy tipusbetegség.
100000-nél már terpesztenek...
A gyári új boztos olyan drága, de én most csináltattam egy hónapja a Partner-ét (majdnem ugyanaz mint a 206-é, ha nem teljesen) leadtam a régi hátsó futóművet és 30000-ért kaptam egy felújítottat!
3/4 BudSpencer válasza:
Így igaz. Ez betegségük.
A családban lévő 206-oson februárban kellett cserélni, a régit le kellett adni és 32 ezer jó magyar forintba került egy felújított.
"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot."
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mind zmancs.Sérülve nem volt, akkor igy lesz, keresek felujítottat.
2012. jún. 14. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!