GTX 970 alacsony felbontáson?
Okozhat FPS csökkenést vagy VGA "röcögést" (beszaggatás), ha egy DVI átalakítón át egy VGA kábellel van összekötve a monitor?
Konfig:
Asrock B85 Pro4
I5 4460
Asus STRIX GTX 970 DC2OC
FSP AURUM Gold S 600
Kingston HyperX Fury 2x4 GB
A monitor max felbontása: 1280*1024
Nem értek a kábelek, csatlakozók átviteli sebességéhez, de az, hogy VGA kábellel van bekötve okozhat FPS csökkenést?
nem
milyen jatek es mekkora az fps intervallum?
vga kabel max kepromlast okozhat de ez a kabel vagy atalakito hibaja legtobbszor
amugy remelem tervbe van min. FHD(1920x1080p) es Digitalis csatlakozoju monitor (DVI/HDMI/DP) a d-Sub csati mar nagyon nagyon oreg...
Tudom, hogy idős, nem az én konfigom, tegnap építettem össze haveromnak és neki van egy ilyen régebbi LCD TV-je.
Egyébként a WOT- alatt volt ez a dolog, a felbontás ez volt, és ott leesett sokszor 50 FPS alá is. Nekem ugyanez a kártyám van igaz egy 4690K proci mellett és FHD monitor de nem röcög.
WOT az eros 1szalas teljesitmenyt igenyel
de azert erdekes ezzel a procival se kellene szerintem annyira leesnie azert...
persze lehet cpu limitet okoz 970 a WOT ban, ilyen kisfelbontason mondjuk nem lenne csoda ezt irtak is fentebb
#2 emlitette
neked erosebb a procid es nagyobb a felbontasod, azert nem rocog
ha te nem tuningoltad akkor is:
4460 - 3,2-3,4
4690K - 3,5-3,9
WOT alatt ha nemntesz keresztbe valami akkor a turbo orajelen uzemelnek
alaporajele is a tiednek 100MHz el nagyobb
te procid turbon majdnem +15% al gyorsabb
azert nem elenyeszo...
vagyis egyszalas teljesitmenyben tied ennyivel jobb
nem latam fps ertekeket csak hogy 50 ala is eset neki
szoval osszegezve amit mar sokan leirtunk
gyengebb cpu es alacsonyabb felbontas ami miatt rocog
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!